Vučić zakucao N1 nakon PROVOKACIJA: Zadovoljan sam kad govorim o velikim uspesima VAŠE DRŽAVE

Autor:

Vesti

14.01.2023

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jesu li moji snovi da nešto brže i bolje uradimo loše?, upitao je predsednik

Vučić zakucao N1 nakon PROVOKACIJA: Zadovoljan sam kad govorim o velikim uspesima VAŠE DRŽAVE

Foto: Printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obilazi radove na izgradnji brze pruge Novi Sad-Subotica za brzine vozova do 200 kilometara na čas, koja je deonica međunarodne brze pruge od Beograd do Budimpešte.

Na provokativno pitanje tajkunskog medija N1 da radovi nisu išli brzinom koja je ranije najavljivana, predsednik je odgovorio:

Republika

Foto: Printscreen

Aleksandar Vučić

 

Uvek sam zadovoljan kad dođete da govorim o velikim uspesima vaše države i što tako neskrivenu radost pokazujete. Da, ja sam govorio da ćemo mnogo brže da završimo i je li to loše.? Jesu li ti moji snovi da nešto brže i bolje uradimo loše? Ali evo, moji se snovi ostvaruju. Kasne, ali se ostvaruju. Kad mi tako postavite pitanje srećan sam i ponosan da mogu da vam odgovaram jer kao što rekoh 36 godina nije podignut nijedan kilometar puteva, do 2012. godine – rekao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading