OPOZICIONI PIČVAJZ U SKUPŠTINI, ĆUTA UDARIO NA BOŠKA: Lažni ekolog hteo da ukrade šou Obradoviću!

Autor:

Vesti

05.12.2022

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Narodni poslanik i lažni ekolog Aleksandar Jovanović Ćuta napravio je skandal na sednici srpskog parlamenta.

OPOZICIONI PIČVAJZ U SKUPŠTINI, ĆUTA UDARIO NA BOŠKA: Lažni ekolog hteo da ukrade šou Obradoviću!

Foto: printscreen

Kako se moglo videti u prenosu, Ćuta je gotovo na samom početku sednice izveo svojevrstan performans, pošto je ustao iz poslaničke klupe i uputio se ka ministrima i predsedavajućem Vladimiru Orliću.

Lažni ekolog pokušao je od srpskog parlamenta da napravi cirkus, pošto je mahao narodnom inicijativom kojom se traži potpuna zabrana iskopavanja litijuma u Srbiji.

Republika

Foto: Tanjug

 

Da opoziciona papazijanija bude još skandaloznija, sve se odigralo dok je lider Dveri Boško Obradović trebalo da govori o primedbama na dnevni red.

Predsednik Skupštine opomenuo je Jovanovića i izrekao mu opomenu što znači da će poslanik "Moramo-zajedno" imati 10 odsto umanjenu decembarsku platu.

- Ako ste završili svoj performans, dozvolite narodnom poslaniku Bošku Obradoviću da završi izlaganje. Dok se utrkujete ko će da bude veći i uspešniji smetate ljudima da rade - naveo je Orlić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading