U DANASU KONAČNO JAVNO PRIZNALI: Trpimo pritiske kad kritikujemo Đilasa!

Autor:

Vesti

28.10.2022

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niskotiražni tabloid Danas ostavio je svoje malobrojne čitaoce u čudu pošto je javno priznao nešto što ne ide na ruku vođi tajkunske opozicije, lideru SSP Draganu Đilasu.

U DANASU KONAČNO JAVNO PRIZNALI: Trpimo pritiske kad kritikujemo Đilasa!

Foto: Tanjug/S. AĆIMOVIĆ/printscreen

Po svemu sudeći misterioznim okolnostima u Danasu, tajkunskom glasilu pod kontrolom opozicije, objavljen je tekst čija je centralna teza da novinari i urednici tog lista trpe pritiske od Dragana Đilasa, samo li se usude da o njemu kritički pišu.

U rubrici "Ličnost dana(s)", za koju je u današnjem štampanom izdanju opozicionog pamfleta izabrana udarna pesnica drugosrbijanskog novinarstva Snežana Čongradin, između ostalog se izričito navodi da ona u negativno kontekstu piše i o opoziciji.

Republika

Foto: ST/P.Divac

 

- Dotakne se i opozicije... Đilas, Obradović i ekipa konstantno su u redovima njenih kolumni, zbog čega trpi pritiske - doslovce se kaže u članku koji potpisuje novinarka Jelena Diković.

Ovo ničim izazvano priznanje da se Đilas i njegovi saborci mešaju u uređivačku politiku navodno nezavisnih i objektivnih medija, samo je poslednje u nizu kada dolazi do "kratkog spoja" u opozicionom matriksu.

Kako je Republika već pisala, slično "varničenje" nedavno se dogodilo i kada je Nova pohvalila odgovornu politiku predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading