NOVI NAPADI NA VUČIĆA: Hrvatski mediji ne prestaju sa izvrtanjem istine

Autor:

Vesti

06.08.2022

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Propaganda je sad otišla korak dalje

NOVI NAPADI NA VUČIĆA: Hrvatski mediji ne prestaju sa izvrtanjem istine

Foto: RTS/printscreen

Sramotna propaganda na predsednika Srbije Aleksandra Vučića se nastavlja iz sata u sat, hrvatski Jutarnji list objavio je tekst s naslovom "Zašto Vučićev režim kremaljskom propagandom stalno podgrijava atmosferu mogućeg rata" što samo govori da hrvatska kampanja nema kraja i da prevazilazi sve granice zdarvog razuma.

Premijer Hrvatske Andrej Plenković preko svojih medija danima napada Vučića, a sve podseća na jezivu Hitlerovsku propagandu i nametanje nacističkih vrednosti. Važno je spomenuti i da je Plenković održao sraman govor u Kninu, gde je izjavio da je "srpsko rukovodstvo prisililo Hrvatsku na proterivanje Srba".

U sramnom govoru Plenković je rekao da "Hrvatska zna kako je biti žrtva agresije", iako je u zločinačkoj akciji "Oluja" 250.000 Srba proterano iz Hrvatske, a više od 1.800 ubijeno i nestalo.

Propaganda je sad otišla korak dalje, jer se predsednik Vučić optužuje da "podgrejava atmosferu rata", a svi znaju ko su pravi krivci, ustaše koji iz dana u dan povećavaju napade i mržnju prema svemu srpskom, na čelu sa Aleksandrom Vučićem, koji im je trn u oku jer neće da ćuti ni o zločinačkoj akciji "Oluja" ni o Jasenovcu.

Foto: Printscreen/jutarnji.hr

Hrvatski mediji o Vučiću

 

Hrvatski mediji ne prestaju sa izvrtanjem istine.Osim toga što je svima jasno da su Hrvati ti koji su opsednuti Vučićem, dokazuje stotine tekstova koje su objavili o srpskom predsediku.

Sve ovo je samo još jedan u nizu pokazatelja da Hrvatim sve više smeta moćna, snažna i nezavisna Srbija, pa po svaku cenu pokušavaju to da oslabe, ali bezuspešno. Aleksandar Vučić će zbog svoje dobre politike kojom vodi Srbiju zauvek ustašama biti kamen spoticanja sve dok svoj narod bude vodio u mirnu, sigurnu ali i svetlu budućnost!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Anna

07.08.2022 17:50

Na čijem teritoriju se vodio rat, na Hrvatskom ili Srpskom? Jesu Hrvati došli napadati na Srpsko tlo ili je bilo obrnuto? Pametnome dosta. Kako bilo prošlost neka ostane prošlost! Ovim političarima i medijima bi bolje bilo da se usredotoče na svoje jadne izmučene narode. Ovo su nebitne stvari pored ovoliko neimaštine i drugih problema običnog puka. Narodi ih plaćaju da rade za njihov boljitak, a ne da se bave glupostima.