MORALA DA REAGUJE I AMBASADA! Hejteri sa Nove pokušali da se podsmevaju premijerki, ISPALI GLUPI U DRUŠTVU!

Autor: Republika

Vesti

02.02.2022

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hejteri sa portala Nova, propagandnog glasila opozicije, pokušali su da se narugaju predsednici Vlade Ani Brnabić, a zapravu oni bili ti koji su ispali glupi u društvu.

MORALA DA REAGUJE I AMBASADA! Hejteri sa Nove pokušali da se podsmevaju premijerki, ISPALI GLUPI U DRUŠTVU!

Foto: Tanjug

Naime, na portalu Nove, koji se lažno predstavlja kao nezavistan i profesionalan, objavljen je tekst skaradnog naslova: "Brnabić se izblamirala na kineskom: Si Đinpinga nazvala predsednikom Srbije".

Opozicioni medijski kerberi pokušali su da iskoriste tvit predsednice Vlade Srbije koji je napisan na kineskom jeziku da bi se narugali Brnabićevoj, a u te svrhe koristili su prevodilac kompanije Gugl, koji, kao što je mnogima poznato, nije savršen i doslovan.

Koristeći ovaj alat, samozvana medijska elita tako je došla do sasvim pogrešnog zaključka - da je Brnabićeva pogrešila želeći da čestita kinesku Novu godinu predsedniku Si Đinpingu, navodno ga nazivajući predsednikom Srbije.

 

 

Da je verzija koju je na svom Tviteru objavila premijerka ispravna, a da su Gebelsovi sledbenici sa Nove prerano potrčali da seire zbog navodnog lapsusa, poručila je i kineska ambasada u Beogradu.

- Tekst koji je Brnabić je napisala je baš u duhu kineskog jezika i sasvim je ispravno napisana. Ljudi moraju da znaju da je automatsko prevođenje putem alata na internetu pogrešno i da se tamo dešavaju greške, ali ova čestitka je napisana pravilno. Mi smo zadovoljni i zahvalni na iskrenim čestitkama, to je gest prijateljstva naših naroda - rečeno je iz kineske ambasade u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Zare

02.02.2022 16:18

Čuj ispali glupi. Pa takvi su konstantno.

Odgovori 16 6
ALEKSA

02.02.2022 18:25

@Zare - "Zare" bas tako ali i glupi i podli

db

03.02.2022 08:04

Glup ne može da ispadne glup -samo može da se pravi pametan !