CRNI U SKUPŠTINI?! Vučić ironično prokomentarisao batinaša iz Šapca: KONAČNO ĆE ČUME I KELJMENDI IMATI POSLANIKA U PARLAMENTU!

Autor: Republika

Vesti

30.11.2021

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je mučki napad Dragana Milovanovića Crnog na bageristu Dušana Prokića tokom nasilnih demonstracija u Šapcu.

CRNI U SKUPŠTINI?! Vučić ironično prokomentarisao batinaša iz Šapca: KONAČNO ĆE ČUME I KELJMENDI IMATI POSLANIKA U PARLAMENTU!

Foto: printscreen

Aleksandar Vučić

Tačnije, šef države odgovorio je na novinarsko pitanje vezano za spekulacije o tome da će Milovanović, koji je inače zaposlen u firmi Ljubiše Buhe Čumeta povezane sa Naserom Keljmendijem, biti na listi opozicije za parlamentarne izbore naredne godine.

- Ajde da i Keljmendi konačno ima predstavnika u Skupštini Srbije - rekao je Vučić u Makišu nakon što je obišao radove na početku izgradnje beogradskog metroa.

Foto: ST/V. LUKIĆ

 

- Konačno će Čume i Keljmendi da dobiju zastupnika u Narodnoj skupštini, ukoliko pređu cenzus. Tu će biti velika tuča oko toga na čiju će on ići listu. Jer Keljmendi bi hteo da ide na Đilasovu listu, Čume bi hteo da ide na listu ovih "zelenih". Tako da će biti velika tuča na koju će listu taj intelektualac da dođe - ironično je poručio Vučić.

 

 

Foto: printscreen, Twitter/MarinikaTepic, Tanjug/D. Stanković, AP

 

Podsetimo, kao što je Republika već pisala, nakon što je Milovanović Crni zverski pretukao Prokića, odmah je postao zvezda opozicije u uzdanica medija po kontrolom Dragana Đilasa.

Marinika Tepić, Đilasova perjanica, potrčala je da brže bolje na Tviteru objavi fotografiju sa Crnim, nazivajući ga herojem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading