SKANDAL! Đilasovskim novinama smeta Ratko Mladić, ALI IM NE SMETA NASER ORIĆ! (FOTO)

Autor:

Vesti

09.08.2021

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoćna utakmica između Novog Pazara i Partizana dva puta je prekidana jer su domaći navijači skandirali ratnom zločincu Naseru Oriću i gađali svim i svačim igrače Partizana, da bi potom igrači Novog Pazara odlučili da neće da igraju jer su Grobari pevali Ratku Mladiću

Foto: Printscreen

 

Ipak, sudeći po naslovnoj strani novina "Danas", đilasovcima smeta pevanje o Ratku Mladiću, ali im ne smeta skandiranje o ratnom zločincu Naseru Oriću.  

Podsetimo, ministar policije Aleksanda Vulin se danas oglasio o ovoj temi i imao nekoliko pitanja.

Foto: Printscreen

 

Kada navijači Novog Pazara viču "Vučiću pederu", to nije razlog za prekid meča, baš kao što skandiranje, "Kosovo je pored Srbije", ili "Alija, Alija mi smo tvoja armija", takođe, nije razlog za prekid utakamice. Skandiranje navijača Partizana "Nož žica, Srebrenica" jeste po mom dubokom uverenju dovoljan razlog da se meč prekine, ali zašto skandiranje „Žuta kuća“ nije dovoljan razlog za prekid meča? Zašto je skandiranje Ratku Mladiću dovoljan razlog za prekid fudbalske utakmice, a klicanje Naseru Oriću nije - zapitao se Vulin i dodao:

Organizator Super lige mora da odredi jasna pravila koja važe za sve i koja ne dozvoljavaju donošenje odluka pod pritiskom, i zato ću pozvati na sastanak direktora takmičenja da se i ovo pitanje reši. Pravila su ili ista za sve ili nisu pravila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
Jovana

09.08.2021 21:06

Sta od njega ocekivati. Najgori je za nas.

Ana

09.08.2021 21:06

Djilasove novine vole sve sto je protiv predsednika

Sumadinac

09.08.2021 21:22

Da je Hitler živ, bio bi najveći saveznik ovim lešinarima i izdajnicima iz opozicije...

Sanja

09.08.2021 22:22

Covek je izdajnik a i lopov. Jednom reciju zlo.