POKUŠAJTE DA SE ZAPOSLITE U OVIM OBLASTIMA: Srbiji nedostaju radnici

Autor: B92.net

Vesti

30.09.2018

05:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Aleksandar Vučić rekao je da broj nezaposlenih moramo da spustimo ispod 20.000, a onda će lakše da se diše na jugu Srbije.

RepublikaFoto: pixabay.com

- Danas nam u izgradnji puteva nedostaju graditelji, zidari, tesari, vodoinstalateri, nećete verovati i mesari - rekao je Vučić.

Kako je rekao, zbog toga mora da se razmišlja o načinu školovanja. 


Kada je reč o novootvorenoj kompaniji, Vučić je rekao da će upravo iz nje proizvodi ići u neke od najrazvijenijih kompanija u svetu, kao što je Boš. 

- Objasnili su mi, jedna tanka nit, kao vlas, dlaka, ukoliko se pogrešno ugradi može da izazove pad aviona, možete da mislite kolika je odgovornost radnika ovde - rekaa je on. 

Vučić im je poželeo da pređu milijardu prihoda i da uposle još radnika. 

- Nije kraj za Niš, auto-putevi koje gradimo i koje ćemo tek graditi, Niš postaje raskrsnica svih puteva - istakao je on

- Da dogovorimo Beograd - Niš, veliki je novac u pitanju. Želimo da vratimo železnicu i teretni saobraćaj. To je jedan od razloga mog putovanja u Rusiju. Da dogovorimo kako da preuzimamo gas sa sigurnošću i da dovedemo gasne stanice u gradove Srbije - objasnio je Vučić. 


- Niko neće imati mrežu auto-puteva kao što će imati jug - zaključio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading