EVO KAKO SE DODELJUJU BODOVI NA PENZIONERSKIM KARTICAMA! PIO fond otkrio kako sve funkcioniše!

Autor:

Vesti

20.12.2023

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve se može proveriti i na aplikaciji.

EVO KAKO SE DODELJUJU BODOVI NA PENZIONERSKIM KARTICAMA! PIO fond otkrio kako sve funkcioniše!

Foto: PIO fond/Promo

Penzionerske kartice

Pitanja o načinu dodeljivanja bodova korisnicima penzionerskih kartica, kao i o prednostima koje ti bodovi pružaju korisnicima, spadaju među najčešća. Fond za penzijsko i invalidsko osiguranje podstiče sve vlasnike penzionerskih kartica da preuzmu aplikaciju "Penzionerska kartica" na svoje mobilne uređaje.

Ova aplikacija se može besplatno preuzeti i lako je za korišćenje i pretragu.

Aplikacija sadrži obaveštenja gde se mogu iskoristiti penzionerske kartice, koliki su popusti koje davaoci pogodnosti pružaju korisnicima, kao i na koje robe i usluge se popusti odnose.

Istovremeno, kako kažu u Fondu PIO, aplikacija omogućava penzionerima da u svakom momentu imaju pregled firmi koje daju popuste, uvid u sniženja, adrese... Imaju i mogućnost da prate stanje bodova, kao i da pročitaju najvažnije vesti u vezi s ovom karticom.

Među najčešćim pitanjima Fondu PIO, kada je reč o karticama, su kako se dodeljuju bodovi korisniku, kao i čemu služe dodeljeni bodovi onom ko koristi penzionersku karticu.

Korisnici penzionerske kartice svoje dobijene bodove mogu upotrebiti za dobijanje različitih beneficija, ali ti bodovi se ne mogu konvertovati u novčana sredstva. Ipak, moguće ih je akumulirati prenosom sa meseca na mesec.

Za svakih potrošenih 500 dinara, korisniku se na penzionerskoj kartici dodeljuje jedan bod. Maksimalan broj bodova koje penzioner može sakupiti u jednom mesecu ograničen je iznosom prosečne penzije u Srbiji, prema najnovijim dostupnim informacijama. Fond pažljivo prati koliko se bodova dodeljuje i koristi.

Različite institucije kao što su ustanove, javna preduzeća, finansijske organizacije, biblioteke, muzeji, pozorišta, banje, banke i sportski centri nude popuste korisnicima koji sakupljaju bodove putem svojih penzionerskih kartica.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading