Zašto je novosadski restoran Kalem by ZAK tako poseban?

Autor:

Vesti

18.12.2023

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo su dobro znane informacije, a naša namera je da Vam prenesemo šta se to dešava u ovom restoranu poslednja dva meseca i čime su odlučili da obraduju svoje goste i u narednoj godini!

Zašto je novosadski restoran Kalem by ZAK tako poseban?

Foto: Foto Kalem by ZAK

Poznati novosadski restoran Kalem by ZAK nalazi se u samom centru grada, u podnožju Pupinove palate. Od samog početka važi za omiljeno mesto susreta svih generacija, u čijem se prijatnom i moderno uređenom ambijentu osećaju fantastično. Kada se jedinstvenom prostoru doda još bolja gastronomska ponuda, gosti dobijaju kompletan ugođaj.

Ovo su dobro znane informacije, a naša namera je da Vam prenesemo šta se to dešava u ovom restoranu poslednja dva meseca i čime su odlučili da obraduju svoje goste i u narednoj godini!

U pitanju su tematske večeri, ali ne bilo kakve, već one koje kroz muziku, hranu i piće u potpunosti donose ambijent, kulturu i tradiciju odabrane zemlje. Ako ste ikada bili skeptični po pitanju posete ovakvim događajima, vreme je da prekinete! Svako tematsko veče, počevši od prvog, izazvalo je ogromnu pažnju i okupilo veliki broj oduševljenih gostiju.

Prvo u nizu bilo je Latino veče. Duh vesele i razigrane zemlje stigao je u centar Novog Sada! Poznati internacionalni sastav Salsa Y Punto atmosferu je doveo do usijanja. Gosti su imali priliku da uživaju u fantastičnoj muzici, plesu i prepoznatljivoj hrani sa ovih prostora.

 

 

Nakon Latino večeri usledilo je Francusko. Gosti su bili oduševljeni programom i gastronomijom države koja i u umetničkom i u kulinarskom svetu ima mnogo toga da ponudi. Zemlja vina, sireva, kroasana, profiterola, luskuznog konjaka, ukusnih parfea i neodoljivih „hiljadu listića“ stigla je u Kalem i sve prisutne ostavila bez reči.

 

 

Krajem novembra, ljubitelji Italije mogli su da uživaju u mirisima, ukusima i zvucima ove zemlje. Za odličan provod bio je zadužen bend La Quinta Stagione, čiji su zvuci očarali publiku i približili im temperament i duh Italije.

 

 

Poslednje u nizu tematskih večeri u 2023. godini bilo je Grčko veče. Gosti su imali priliku da konzumiraju tradicionalnu hranu i pića, ali i da iskuse čaroliju čuvenog grčkog običaja.

Ukoliko ste željni autentičnog provoda u Novom Sadu, savetujemo Vam da posetite Kalem by ZAK. Pratite ih i saznajte kakve Vam to novine pripremaju i u narednoj godini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading