VOZAČI-KAMIKAZE NE ODUSTAJU! Novi snimak vožnje u kontra smeru, i opet BRZA TRAKA! (VIDEO)

Autor:

Vesti

27.09.2023

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozači ne prestaju da voze u suprotnom smeru, bar je takav utisak, nakon teške saobraćajne nesreće na auto-putu Miloš Veliki.

VOZAČI-KAMIKAZE NE ODUSTAJU! Novi snimak vožnje u kontra smeru, i opet BRZA TRAKA! (VIDEO)

Foto: Twitter

Nakon što je izgubljen jedan život u nesreći na "Milošu Velikom", pojavio se niz snimaka bahate i neodgovorne vožnje u kontra smeru. I taman kada pomislimo da je bilo dosta, još neko nas neprijatno iznenadi.

Snimak vozača-kamikaze pojavio se na društvenoj mreži X, ali se ne navodi gde je tačno nastao. Autor snimka se opravdano pita:"Šta raditi u ovakvoj situaciji?"

 

 

Da podsetimo, Dejan J. (51) stradao je u saobraćajnoj nesreći kada je u kontra smeru vozio brzom trakom auto-puta "Miloš Veliki" i direktno se sudario sa vozilom koje mu je dolazilo u susret. Vozilo se zapalilo, a tom prilikom su i povređene dve osobe.

- Kazna za vožnju u kontrasmeru je od 20.000 do 40.000 dinara ili do 30 dana zatvora, plus 6 kaznenih poena, plus 3 meseca zabrane. Ali, ako vozač nije kriv,  mora da odgovara upravljač puta - rekao je Damir Okanović iz Komiteta za bezbednost saobraćaja medijima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading