TRI, DVA, JEDAN! Počinju prijave za najprestižniju nagradu u svetu turizma "Turistički cvet" - BUDITE DEO NAJVEĆE AVANTURE!

Autor:

Vesti

22.09.2023

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamislite da se probudite rano jutros, uzbuđeni zbog novog dana prepunog iznenađenja i avantura. Znate da je 25. septembra, dan kada počinje jedno od najuzbudljivijih vremena u svetu turizma - konkurs za prestižnu nagradu "Turistički Cvet".

TRI, DVA, JEDAN! Počinju prijave za najprestižniju nagradu u svetu turizma "Turistički cvet" - BUDITE DEO NAJVEĆE AVANTURE!

Foto: Miljan Bosnic

Nagrada "Turistički Cvet" je san svakog zaljubljenika u putovanja i avanture, a ne samo to, ona je sinonim za izvanredne doprinose unapređenju turizma i podizanju kvaliteta turističkih usluga. Svaki zaljubljenik u putovanja, zna kolika je privilegija biti deo ovog nezaboravnog iskustva. 

Republika

Foto: Miljan Bosnic

 

Ono što je posebno interesantno je činjenica da se za konkurs ne morate prijaviti sam. Prijatelj ili član porodice može podneti prijavu u vaše ime, dajući vam priliku da budete deo ovog prestižnog takmičenja, čak i ako niste sigurni kako se prijavljujete. Treba imati na umu da konkurst traje do 14. oktobra.

Nagrada "Turistički Cvet" prepoznaje i nagrađuje izuzetne napore i doprinose u turizmu. Prošlogodišnji dobitnici su zaista impresivni. Turistička organizacija grada Loznice, Beogradski maraton, Turistička agencija Taraturs iz Bajine Bašte, Muzejsko-turistički kompleks Sarganska osmica, Mokroj Gori (Pravni subjekt za doprinos unapređenju turizma i podizanju kvaliteta turističkih usluga kategorija) i influenser/bloger Boris Radošević, svi su postali ambasadori za turizam svojim izuzetnim radom.

Republika

Foto: Miljan Bosnic

 

Njihova priča posebno inspiriše da se prijavimo i da potražimo svoje mesto među njima.

Nemojte propustiti ovu jedinstvenu priliku da budete deo priče koja obeležava svet turizma. Bez obzira da li ste deo turističke industrije, putnik avanturista ili entuzijasta za putovanja, "Turistički Cvet" je prava prilika za vas. Prijavite se i budite deo ove prestižne zajednice.

Ko zna, možda baš vi budete ovogodišnji dobitnik i postanete inspiracija za buduće generacije putnika i zaljubljenika u turizam.

Republika

Foto: Miljan Bosnic

 

Srećno svima na ovom neverovatnom putovanju!

Više informacija potražite na linku: https://turistickicvet.rs/ .

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading