ŠOKANTNA PLJAČKA U SUBOTICI! Banda obija kioske i VODI DETE SA SOBOM! (FOTO)

Autor:

Vesti

17.09.2023

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neviđena pljačka dogodila se u ranim jutarnjim časovima u Subotici.

ŠOKANTNA PLJAČKA U SUBOTICI! Banda obija kioske i VODI DETE SA SOBOM! (FOTO)

Foto: Shutterstock, Printscreen/drustvene mreze

Jutros oko 6:15 časova ujutru 4 osobe su obile kiosk u Uskočkoj ulici u Subotici. I to ne možda ne bi bilo toliko čudno, da među kradljivcima nije jedno veoma malo dete.

Odvalili su kapiju, ukrali šta su stigli, i na sve načine probali da uđu i u sam prodajni prostor, ali u toj nameri nisu uspeli. Ukoliko ih neko poznaje ili ima informacije o njima, neka se javi - napisao je oštećeni čovek na društvenim mrežama.

Republika

Foto: Shutterstock, Printscreen/drustvene mreze

 

Deca lopovi sve češći?

Tokom 2021. godine godine ukupan broj maloletnika koji su izvršili neko krivično delo bio je 2.513, a krivične sankcije izrečene su prema 1.383 lica, što je 12% više nego 2020. godine. Samo godinu kasnije 2 410 deteta počinilo je neko krivično delo, što znači da se beleži pad.

Međutim, primeri iz našeg okruženja kao da ne pokazuju tako. 

Samo prošle godine početkom novembra trojica maloletnih lopova od 8 i 13 godina obila su poznati restoran na Bežanijskoj kosi, ali u kasi nisu pronašli novac. Sve je zabeleženo nadzornom kamerom, a javnost je bila šokirana kada je na snimku videla decu.

Takođe, sredinom novembra iste godine, takođe dvojica maloletnika ukrala je skupocene satove iz prodavnice u Ulici 27. novembra, a na snimku nadzorne kamere videlo se kako nonšalantno šetaju sa "plenom" u ruci.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading