NE VIDI SE PRST PRED OKOM! Snažno nevreme pogodilo zapad Srbije - pogledajte DRAMATIČNE snimke kako pljušti i tuče grad (VIDEO)

Autor:

Vesti

05.08.2023

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

RHMZ izdao hitno upozorenje da nevreme stiže u našu zemlju, a trenutno su na udaru delovi Zapadne Srbije.

NE VIDI SE PRST PRED OKOM! Snažno nevreme pogodilo zapad Srbije - pogledajte DRAMATIČNE snimke kako pljušti i tuče grad (VIDEO)

Foto: Shutterstock, wikipedia

Jaka oluja koja je u Sloveniji juče napravila haos, stigla je u Srbiju.

U Zapadnoj Srbiji je počelo da lije kao iz kabla, duva jaki olujni vetar praćen gradom. Snažno nevreme praćeno gradom pogodilo je gornjomilanovačku opštinu. Na meti su se našla sela Koštunići, Pranjani, Leušići i Teočin.

Na društvenim mrežama se vidi da u gornjomilanovačkoj opštini kiša pada u velikim količinama. Vetar jako duva, a stvara se i utisak kao da je napolju mrak i magla.

U Ljigu takođe pljušti kao iz kabla, a kiša praćena jakim vetrom nosi sve pred sobom, javili su "Blicu" čitaoci. Kiša praćena vetrom lije kao iz kabla, a napolju je zamračeno i maglovito i na području Uba.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Kako je RHMZ objavio upozorenje za šire područje Beograda na jake pljuskove i kratkotrajan grad, tako se ubrzo zamračilo i u Obrenovcu. Vetar ruši sve pred sobom, a ukoliko ste se našli na putu, savetujemo da sačekate da se smiri situacija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

RHMZ je u 13 časova izdao najnovije upozorenje za područje Srbije na vremenske nepogode pod naslovom - Obilne padavine i grad!

Republika

Foto: RHMZ Printscreen

 

- U narednih sat vremena na području zapadne i jugozapadne Srbije (na potezu od Valјeva do Arilјa) jaki plјuskovi sa grmlјavinom i količinom kiše više od 20 mm za kratak vremenski period i kratkotrajnom pojavom grada - piše u najnovijem upozorenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading