DRAMA SRPKINJE U GRČKOJ SE NASTAVLJA Žena koja je doživela infarkt u Polihronu možda ide kući?

Autor:

Vesti

22.06.2023

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesrećnoj ženi je pozlilo tokom jučerašnjeg dana.

DRAMA SRPKINJE U GRČKOJ SE NASTAVLJA Žena koja je doživela infarkt u Polihronu možda ide kući?

Foto: Shutterstock

Državljanka Srbije koja je juče doživela infarkt u grčkom letovalištu Polihrono još uvek se nalazi na koronarnom odeljenju bolnice u Poligirosu i čeka da konzilijum lekara donese odluku da li njeno stanje zahteva premeštanje u Solun, ili je dovoljno stabilna da je naša Hitna pomoć trasnportuje od Grčke do Srbije. 

Ovo je na Fejsbuk grupi Grčka info napisala Dejana Ubović, devojka koja je ranije objavila apel da se je javi neko ko govori grčki jezik kako bi pomogao u komunikaciji između srpskih i grčkih lekara.

U međuvremenu su pristizali komentari puni podrške i informacija, da bi na istoj Fejsbuk grupi, u komentaru svoje prvobitne objave Dejana napisala:

- Treba da imaju konzilijum i da kažu lekari kakvo je stanje i da li mora u Solun ili dolazi naša hitna odavde da je dovede ovde na lečenje. Treba to da nam jave iz osiguravajuće kuće. Hvala puno za sada smo uspeli da dođemo do ovih informacija - napisala je ova devojka. 

Nesrećnoj ženi je pozlilo tokom jučerašnjeg dana. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading