DOKTOR NESTOROVIĆ IZNEO INTERESANTNE TVRDNJE: Ovsene pahuljice snižavaju krvni pritisak

Autor:

Vesti

07.07.2022

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati pulmolog je pričao i o koroni, leku ivermektin, koji su neki lekari u Srbiji propisivali pacijentima.

DOKTOR NESTOROVIĆ IZNEO INTERESANTNE TVRDNJE: Ovsene pahuljice snižavaju krvni pritisak

Foto: Republika

Doktor Branimir Nestorović

Doktor Branimir Nestorović tvrdi da su ovsene pahuljice veoma zdrave, te da ljudi koji ih često jedu imaju za čak devet-deset milimetara niži krvni pritisak.

- Ovsene pahuljice su izuzetno zdrave, snižavaju krvni pritisak, recimo, ovi koji jedu često ovsene pahuljice imaju od devet do deset milimetara niži krvni pritisak, znači, bogate su kalijumom. To je odlična hrana, ovsene pahuljice su vrh - kazao je Nestorović juče u jutarnjem programu na TV Hepi.

Poznati pulmolog je pričao i o koroni, leku ivermektin, koji su neki lekari u Srbiji propisivali pacijentima, pa im se pretilo oduzimanjem licence, dok je u pojedinim zemljama to standardna terapija.

- U mnogim zemljama je zvanična terapija, u Japanu je zvanična terapija, u Indiji je zvanična terapija, u gomili američkih država... - kazao je Nestorović.

Ovaj poznati lekar je izneo i najnovije tvrdnje da korona, u stvari, nije nastala od slepih miševa, već da je virus napravljen veštački u laboratoriji.

Republika

Foto: Printskrin

Ovas

- Sad se događaju neke revolucionarne stvari. Džefri Saks, onaj čuveni ekonomista koji je upropastio istočne zemlje, on je Rusiju upropastio, sad se pojavio i kaže da je sve pogrešno ovo što radi Zapad, virus je veštački napravljen u laboratoriji, napravili su ga Amerikanci. I to kaže na konferenciji za štampu. Šta se ovo događa, bog sveti zna - naveo je Nestorović, pa nastavio pričom o engleskoj vladi, odnosno ministrima i saradnicima koji su napustili tamošnjeg premijera Borisa Džonsona (juče podneo i on ostavku).

Na opasku novinara Milomira Marića da su oni tamo (u Engleskoj) pravili žurke i orgije, a zatvarali narod, Nestorović je poručio:

- Pa on je imao onaj gej-parti, onaj gde je bio mrtav pijan, izgleda i pod dejstvom, što kaže, taj drugi nije, ali ovo za alkohol je bilo...

Kinezi nemaju supersonične rakete

Nestorović se tokom razgovora dotakao i vojne opremljenosti svetskih sila.

- Jasno je da Kinezima fali tehnologija za borbene avione. Kad pogledaš, oni to što su dobili od Rusa, a ne dobiju nikad poslednju tehnologiju, oni od supersoničnih raketa imaju samo jednu vrstu, to je ona brod-brod, znači nemaju one lake rakete, koje se lansiraju sa zemlje. Rusi kad daju, S-400 ima verzija za Rusiju, ima verzija za inostranstvo, neće baš sve da otkriju ni oni. Kinezi tu imaju problem tog tehnološkog zaostajanja, oni su velika zemlja, ali tehnologija... - kazao je Nestorović.

Hipersonična tehnologija i fizika plazme

Nestorović je govorio i o fizici plazme i njenoj ulozi u vojnoj industriji.

- Ono što je problem i Kineza i Amerikanaca jeste ta hipersonična tehnologija. To je potpuno nova fizika, to je ta fizika plazme. Evo, Amerikancima opet propao, sad su lansirali hipersoničnu raketu, nije uspelo, znači, očigledno to nije tehničko pitanje, nego je neka nova fizika, to je fizika plazme. Za to moraš da imaš naučne institute, nije samo sesti i napraviti. Osam maha, deset maha, 12 maha, kažu da je 12 puta brže, mislim, normalan avion se pregreje i umre, raspadne se. To je potpuno nova fizika i tu je problem SAD i Kine - kazao je on.

Bili smo poligon za NATO

Džon Bosnić, novinar, jedan od gostiju u studiju, kazao je da su u prošlosti sva nova oružja testirana nad Srbima, na šta je Nestorović dodao:

- Mi jesmo bili poligon. Na nama jeste bila isprobana doktrina NATO...

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading