''OPERACIJA JE ISPUNJENA, NIŠTA NISU MOGLI PROTIV NAS!'' Najviši iranski general nakon napada na Izrael: Spremni smo da branimo naše tlo!

Autor:

Vesti

14.04.2024

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bakeri tvrdi da Iran ima sposobnost da pokrene raketni i napad dronovima "desetine puta" veći od operacije koja je sinoć izvršena protiv Izraela.

''OPERACIJA JE ISPUNJENA, NIŠTA NISU MOGLI PROTIV NAS!'' Najviši iranski general nakon napada na Izrael: Spremni smo da branimo naše tlo!

Foto: Printsceen/Youtube/Talk With World Leaders

Iranski vrhovni komandant rekao je da je napad njegove zemlje Irana na izraelske ciljeve okončan pošto je operacija postigla svoj cilj.

- U ovoj operaciji korišćen je značajan broj dronova i krstarećih i balističkih projektila uz dobro osmišljenu taktiku i pravilno planiranje, pošto ni Gvozdena kupola ni protivraketni štit cionističkog režima nisu mogli da preduzmu bilo kakvu značajnu akciju protiv ove operacije - rekao je načelnik štaba iranskih oružanih snaga general-major Mohamed Hosein Bakeri i dodao:

- Svrhe operacije su ispunjene.

General-major Mohamed Hosein Bakeri je tvrdi da Iran ima sposobnost da pokrene raketni i napad dronovima "desetine puta" veći od operacije koja je sinoć izvršena protiv Izraela, ali se uzdržao od masovnog napada i ograničio ga na kaznenu operaciju.

- Njihovo (izraelsko) stanovništvo i ekonomski centri nisu pogođeni, da bi zločinačka i agresivna cionistička vojska shvatila da njihova akcija neće ostati bez odgovora. Definitivno smo spremni da branimo naše tlo i interese - rekao je general-major Bakeri.

Podsetimo, sinoć je Iran pokrenuo napad na Izrael koristeći desetine dronova, a premijer Izraela, Benjamin Netanjahu, poručio je da je Izrael spreman, što je preneo Tajms of Izrael.

Netanijahu je na konferenciji za novinare objavio da je Izrael spreman.

- Prethodnih nekoliko nedelja Izrael se spremao za mogućnost direktnog napada iz Irana, a naša protivvazdušna odbrana je raspoređenja. Spremni smo za svaki scenario, kako za napad, tako i za odbranu - poručio je Netanijahu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading