ČOVEK PRETUČEN I UDARAN SEKIROM U GLAVU! Napad na Voždovcu! POLICIJA TRAGA ZA NAPADAČIMA!

Autor:

Vesti

13.02.2024

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesrećni čovek je hitno prebačen u Urgentni centar.

ČOVEK PRETUČEN I UDARAN SEKIROM U GLAVU! Napad na Voždovcu! POLICIJA TRAGA ZA NAPADAČIMA!

Foto: ST/N. MANDIĆ, Shutterstock

U nedelju uveče, na Voždovcu u Beogradu, došlo je do brutalnog napada na muškarca I.Ć. (43), koji je pretučen i napadnut sekirom. Kako saznajemo, napadači su mu naneli teške telesne povrede, zbog čega je hitno prebačen u Urgentni centar radi pružanja medicinske pomoći.

Beogradska policija odmah je reagovala i započela istragu kako bi pronašla počinioce ovog brutalnog napada. Prema nezvaničnim informacijama, sprovedeni su razgovori sa svedocima, a takođe se pregledavaju i snimci sa sigurnosnih kamera kako bi se identifikovali napadači.

Tužilaštvo je odmah reagovalo na ovaj slučaj i zatražilo da se obavi razgovor sa povređenim muškarcem kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog napada.

Očekuje se da će nadležne institucije preduzeti sve neophodne mere kako bi se pronašli i privedeni odgovorni za ovaj brutalni napad na Voždovcu.

Napad na Voždovcu izazvao je veliku pažnju javnosti i izazvao ogorčenje među građanima Beograda. Mnogi su izrazili svoju zabrinutost zbog ovakvog nasilja i istakli važnost brze reakcije nadležnih organa kako bi se počinioci privedi pravdi.

Podsećamo na strašan zločin, počinjen sekirom, i da na Badnji dan ove godine. Tada je brat ubio brata sekirom u u selu Držanovac kod Žitorađa. Braća su se posvađala oko badnjaka, a onda je jedan uzeo sekiru i presudio drugom i to pred ženama i decom.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading