POKRADENA KUĆA MONSTRUMA IZ GRADAČCA: Evo šta su lopovi odneli iz doma Nermina Sulejmanovića

Autor:

Vesti

24.08.2023

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kuća u naselju Mionica kod Gradačca, gde je živeo zločinac Nermin Sulejmanović sa svojom nevenčanom suprugom Nizamom Hećimović, opljačkana je, piše Dnevni avaz.

POKRADENA KUĆA MONSTRUMA IZ GRADAČCA: Evo šta su lopovi odneli iz doma Nermina Sulejmanovića

Foto: Dnevni Avaz/A.Bešić, Facebook

Prema rečima komšija, uprkos šoku i neviđenoj tragediji koju je Nermin Sulejmanović izazvao svojim krvavim pohodom, netko je odlučio da ukrade dva trimera i kolica iz šupe.

Ovaj čin izaziva zaprepašćenje i pitanje zašto se neko bavi sitnim krađama u trenutku kada je cela regija potresena zbog strašnog masakra koji je izvršen.

Nermin Sulejmanović je 11. avgusta iz pištolja u Gradačcu najpre usmrtio nevenčanu suprugu i dva muškarca, oca i sina, saopšteno je iz Tužilaštva Tuzlanskog kantona.

Sulejmanović je ranio jednog policajca, kao i još jednog muškarca i ženu na različitim lokacijama u Gradačcu, a potom izvršio samoubistvo.

Monstrum je svoj krvavi pir prenosio preko društvene mreže Instagram.

NIKO NE ŽELI DA GA SAHRANI

Sulejmanovića koji je počinio trostruko ubistvo u Gradačcu niko od porodice ili srodnika ne želi da sahrani, odnosno, niko ne želi ni da preuzme njegovo telo, svi su ga se odrekli.

Samim tim, očekuje se da će građani Gradačca platiti ukop ubice koji je 11. avgusta počinio krvavi pir.

Komemorativni centar Tuzla, u čijoj se hladnjači nalazi njegovo telo, već je poslao dopis lokalnoj zajednici, jer neko mora snositi troškove ukopa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading