DUGOGODIŠNJA SARADNJA U SPREČAVANJU ILEGALNIH MIGRACIJA: Gašić u razgovoru sa izvršnom direktorkom Evropske agencije za graničnu i obalsku stražu

Autor:

Vesti

22.11.2022

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar unutrašnjih poslova Gašić je istakao da je Republika Srbija pouzdan partner Evropskoj uniji na Zapadnom Balkanu.

DUGOGODIŠNJA SARADNJA U SPREČAVANJU ILEGALNIH MIGRACIJA: Gašić u razgovoru sa izvršnom direktorkom Evropske agencije za graničnu i obalsku stražu

Foto: ST/D. KADIĆ

Bratislav Gašić

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić i izvršna direktorka Evropske agencije za graničnu i obalsku stražu Fronteks Aija Kalnaja danas su u telefonskom razgovoru još jednom potvrdili odličnu dugogodišnju saradnju u sprečavanju ilegalnih migracija i borbi protiv prekograničnog kriminala.

U duhu veoma korisne međusobne saradnje, obostrano je prepoznata potreba za njenim daljim unapređenjem i dogovoreno je da zajednički napori na proširenju saradnje započnu u nastupajućem periodu.

Ministar unutrašnjih poslova Gašić je istakao da je Republika Srbija pouzdan partner Evropskoj uniji na Zapadnom Balkanu i da čini sve da spreči ilegalne migracije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading