DANAS VAŽI SUBOTNJI RED VOŽNJE GRADSKOG PREVOZA: Narednih PET dana autobusi i tramvaji NEĆE saobraćati ovom ulicom

Autor:

Vesti

25.04.2022

06:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta JGPP-a.

DANAS VAŽI SUBOTNJI RED VOŽNJE GRADSKOG PREVOZA: Narednih PET dana autobusi i tramvaji NEĆE saobraćati ovom ulicom

Foto: Tanjug/D. Kujundžić

Javni gradski prevoz u Beogradu danas se odvija po subotnjem redu vožnje. Sekretarijat za javni prevoz najavljuje i izmene trasa tramvaja i autobusa kroz Resavsku ulicu od 27. aprila.

Tokom izvođenja radova na priključenju na vodovodnu i kanalizacionu mrežu stambeno - poslovnog objekta u ulici Resavska, u visini kućnog broja 25 periodu od 27. 4. do 2. 5. 2022. godine doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Tokom izvođenja radova doći će do zatvaranja dela Resavske ulice pa će linije javnog gradskog prevoza saobraćati na sledeći način:

Tramvaji sa linije br. 7 će u oba smera saobraćati sledećim ulicama: Nemanjina, Beogradska, Bulevar kralja Aleksandra i dalje redovnom trasom.

Tramvaji sa linije br. 12 će u oba smera saobraćati ulicama: Nemanjina, Beogradska, Bulevar kralja Aleksandra i dalje redovnom trasom,

Autobusi sa linije br. 74 će u smeru ka Mirijevu saobraćati ulicama: Nemanjina, Beogradska, Bulevar kralja Aleksandra i dalje redovnom trasom dok će u suprotnom smeru ići redovnim putem.

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta JGPP-a, piše Blic.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading