VLADIMIRU KECMANOVIĆU PRODUŽEN PRITVOR! Evo koliko će otac dečaka monstruma ostati iza rešetaka!

Autor:

Hronika

04.03.2024

14:15

Okrivljenom Vladimiru K. na teret se stavlja izvršenje krivičnog dela Teško delo protiv opšte sigurnosti

VLADIMIRU KECMANOVIĆU PRODUŽEN PRITVOR! Evo koliko će otac dečaka monstruma ostati iza rešetaka!

Facebook

Komentari (7)

Loading
Aca

04.03.2024 15:38

Bolje mu je u zatvoru.

Odgovori 25 5
Tanja

04.03.2024 16:34

Otac najmlađeg masovnog ubice na svetu se ne oseća krivim, njegovim oružjem od kuće donetim u školu na času decu i čika Dragana nam je streljao njegov najmlađi masovni ubica na svetu. On ga je učio da barata oružjem,vodao po raznim pucačkim aktivnostima,a sad samo gleda sebe i kako da pobegne u London ili na Havaje.

Odgovori 53 22
Aca

04.03.2024 16:50

Napravio profi ubicu koji je hladnokrvno streljao 10 osoba od cega je 9 toto dece i jedno dete napravio invalidom. Da se ja pitam kod nas ne postoji takva kazna ali nesto sto bi bilo najpribliznije zasluzenoj kazni je 40god teske robije. Nije ga samo naucio pucanju vec mu je i mozak istrenirao da ne oseca nikakvo kajanje nakon pokolja.

Odgovori 66 9
Tijana

05.03.2024 07:22

Oni idu na to da se oslobode krivice, izbegnu zatvorsku kaznu i sa novim identitetom zapocnu novi zivot negde u inostranstvu sa cerkom! Kosta svakako nije krivicno odgovoran, a ako nije lud nego samo psihopata moraju ga pustiti!

Odgovori 21 5
Bgd 24

10.03.2024 14:03

@Tijana - Privremeno pustiti jer će ponoviti zločin na ovaj ili onaj način.Dijagnozu ima,samo po medicini je rano za postavljanje iste. Ovakvo masovno ubistvo ne može da počini osoba bez duševne bolesti ili stanja. Otac i majka su svakako krivi,po dosta faktora.

Marica

05.03.2024 21:54

3.05. vecno boli, bolece vekovima. Osuda Kecmana ne donosi mir, roditelji ce zeleti nove krivce..pitanja ce biti sve vise,odgovora sve manje..necemo nikad razumeti um decaka.On nije uzivao u tome,nije se smejao, nije tugovao,u njemu je sve crno .Ukoliko mu se bolest aktivirala u pubertetu,zar mozemo osuditi necije slepilo, kad je slepilo kolektivno? Zar neko moze prepoznati kroz lice svog deteta izgled ubice?Ako moze objavite sve simptome!3.maj je poruka..-Moguce je da jos neko dete ukljuceno u obrazovni sistem ne bude primeceno sa slicnom patologijom ?Volela bih cuti misljenje i njegove ex uciteljice?Apsolutno svih.Decak JE veliki dio dana BIO u skoli, normalno povlacio u sobi u tom periodu, roditelji ne mogu imati 24h radar .Kosta je sedeo tiho i mirno u svojoj klupi, neprimetno, godinama,sa velikom teskobom. Ucitelji pamte egocentrike, nevidljive ne vidi niko. Ovde se osetio jos vise nevidljiv. Mozda je trazio spas u novom odeljenju, a ispalo gore.. Necemo preboleti3.maj!Gde smo svi bili za nashu decu?

Tanja

06.03.2024 10:04

@Marica - Marice da vam kažem odgovorni su najmlađi masovni ubica na svetu i roditelji najmlađeg masovnog ubice na svetu. Ponašaju se i dalje identično i najmlađi masovni ubica na svetu i roditelji najmlađeg masovnog ubice na svetu. Njih apsolutno ne interesuje zločin i što naše dece nema zauvek i čika Dragana. Oni samo gledaju da budu van zakona i sistema i izvrdaju i što pre pobegnu u London ili na Havaje.