ŠOKANTNA ISPOVEST MAJKE UČENIKA ODELJENJA U KOM JE BIO KOSTA KECMANOVIĆ: I pre masakra je PRETIO DECI UBISTVOM, ispisala sam sina iz Ribnikara!

Autor:

Hronika

03.09.2023

20:00

Dečak ubica se vrlo čudno ponašao, ali su roditelji i nastavnici to zanemarivali, tvrdi majka njegovog školskog druga.

ŠOKANTNA ISPOVEST MAJKE UČENIKA ODELJENJA U KOM JE BIO KOSTA KECMANOVIĆ: I pre masakra je PRETIO DECI UBISTVOM, ispisala sam sina iz Ribnikara!

Printscreen/www.tiktok.com/kostas.wife

Komentari (15)

Loading
Hajd budi pametan…

03.09.2023 20:27

Ne zna čovek više šta da misli. Više ni u šta ne verujem dok se ne objavi izveštaj lekara, njegov iskaz, kao i izveštaj veštaka.

Odgovori 6 13
D.R.

03.09.2023 20:39

@Hajd budi pametan… - Bravo. Takodje.

Tanja

03.09.2023 20:37

Otac lekar,majka radi u skolstvu? Sigurno su primetili,zasto ga nisu lecili? Zasto je majka na slobodi?

Aleksandar

03.09.2023 20:46

Jasan znak jake agresije u roditeljskom domu. Pretpostavljam da je otac svakako izuzetno autoritativan i svako je morao da uradi ono što je rekao. Kosta svakako nije mogao da podnese to što su ostala deca srećna i zadovoljna a on nije smeo da bude – sasvim normalno dete. Samo ne mogu da razumem kako niko ništa nije mogao ili hteo da uradi. Škola nije mesto učenja. Ovo je samo spomen!

PP

03.09.2023 20:54

@Aleksandar - Ne verujem, majka je doktor nauka, a otac lekar - mislim da su imali JEDNAK jak uticaj na dete i da je morao oboje da ih sluša. E sad, ne znamo čemu su ga učili i kako, svako želi najbolje za svoje dete…

Tanana

03.09.2023 20:58

@Aleksandar - Mislim da su oba roditelja bila autoritativna, oboje su ponosni, ambiciozni i visokoobrazovani. Hteli su verovatno genija od njega da naprave.

Tatjana

03.09.2023 21:04

@Aleksandar - Osnovna škola Vladislav Ribnikar je sada samo mesto žalosti.

Ana

04.09.2023 07:23

Sad su svi pametni.

Mia

04.09.2023 09:04

Pa dobro jel vi pričate sa svojom djecom? Moje djete i kad mi ne kaže sve ja opet nekako kroz razgovor izvučem to iz njega pa sam slučajno saznala da ga je jedan dječak tukao bez razloga, da su ga druga dva zadirkivala i sl. Pa valjda kao roditelj ispitaš kako se tvoje djete ponaša i kako se drugi ponašaju prema njemu. Ove fore drži ruke ovako-onako, nakon 4mj se netko "sjetio" da je on ovakvo šta rekao i nitko nije reagirao. Dajte molim vas

Mićo

04.09.2023 10:26

Nastavnici, pa i direktor, u školi gdje se upisuju djeca iz "uglednih" porodica, ne mogu učiniti ništa. Svaki pokušaj da se nešto uradi po savjesti i skladu sa propisima, nailazi na osudu i prijetnje roditelja, a često nastavnici budu pozivani na odgovornost, samo da bi se zadovoljila sujeta "uglednih" roditelja. Nastavnik može normalno da radi samo u odjeljenjima u kojima su djeca iz "običnih" porodica. Svi ovi nesrećni događaji neće ništa promijeniti na bolje. Na žalost.

Mina

05.09.2023 10:55

Da se ne lazemo bilo je velikih propusta u toj skoli i ta skola je kompletno snobovska skola jer su isla deca javnih licnosti, atmosfera uobrazenosti prepotentnosti.Iako se primetilo nesto, nije se reagovalo zbog ugleda skole. Sta se desavalo u cetiri zida to samo porodica zna, da postoji debela pozadina iza ovakvog strasnog cina, postoji sigurno, niko iz zabave ne ubija, sta god da je ne opravdava ga vec objasnjava sam cin. Sad rekla, kazala, sad su svi primecivali, kasno, od naknadne pameti koristi nema.

D.R.

05.09.2023 12:11

@Mina - Apsolutno se slažem, Mina. Garantujem da ima ljudi iz te škole koji znaju da je bio maltretiran, ali gde smeju sada to da kažu? Čitava krivica bi se svalila na njih, znaju oni to jako dobro, narod bi ih napadao “što niste reagovali kad ste znali”, osudjivali bi ih i krivili doživotno. Eto zato ćute i zato se svi prave ludi (a možda im je i naredjeno), jer da kažu postali bi centar ovog slučaja i završili u zatvoru jer bi se moglo protumačiti da su upravo oni nereagovanjem doveli do ove situacije. A narod blesav pa misli čim se niko ne oglašava - niko ga nije ni maltretirao. Pa da li biste se vi otvoreno oglasili sada i rekli “e znao/la sam da je bio maltretiran”, pa gde smeju sad da kažu - ode posao, ode ugled jelte i postaju, pored Koste, glavni krivci. Samo neka im savest ne da mira svima koji su ćutali na nasilje u školi i koji to i dan danas rade, doći će karma… Lako je praviti se nevin.

Sk

09.09.2023 16:06

@D.R. - Dosta više sa tim "nasiljem" . Zašto majka onda ne izađe u javnost i ne kaže nešto u njegovu odbranu. Nisu oni baš niko i ništa, akademici, bogati, bliski vladajućoj partiji - kobajagi neko ti muštra dete a ti kao ne možeš ništa, ne da škola. Ma hajde. Postoje svedoci koji tvrde da je njegov otac zbog mlađe sestre urgirao (blago rečeno) po školi. Svakako bi i za sina da je bilo toliko ozbiljno, ili bi promenili školu. Mali je bolestan, utuvite to sebi u glavu. Nijedno normalno dete neće da napravi 4 molotovljeva koktela i da upuca 10 nedužnih osoba. Nije kriva ni škola ni društvo! On je greška u tkanju, to je sve.

Glupost

06.09.2023 23:43

Prosvetni sam radnik vec 30 godina.Nagledala se nevaspitanih, fino vaspitanih, bezobrazno, sumornih, ambicioznih, sa stisnutim pesnicama, usamljenih I omiljenih u drustvu. Jedan od njih je sigurno bio kao Kosta, obican. I nista vise. Niko nista nije primetio, jer nice nije bilo, obicno roditeljsko vaspitanje, ljubav ko casa I moja , Mozda malo zahtevnija , POPUNJEN dan, sportovi, gluma,... Mozda bio namcor mali, Al mnogi si takvi, Mozda I neshvacen jer je imao drugacija interesovanja. Decaci tih godina nekada su se igrali rata, danas prave frizure tetovaze farbaju kosu I depiliraju se. Ni to nije normalno. Stvari svet zamenili virtuelnim u koji malo ko ima pristup. Vetovatno je Kosta u njemu nasao ideju za svoj krvavi zlocin. Kada se to spoji sa dostupnoscu oruzja I obukom na istom nista nije bilo prepreka ideji rodjenoj u neprospavanim nocima. I kriv je sistem I roditelji I skola I Vi koji pisete I citrate ovakve redove. I niko nije kriv. Nemojte se kriti iza roditelja koji su izgubila decu, Oni imaju Ceo svoj zivot za svoju tugu, nemojte se kriti iza nesrecnih Kecmanovica, njih je njihov sin vec ubio, prozivati skolu i porodicu ubice, Oni nista nisu primetili. Vi ste bili pametni, Vi ste videli stisnute pesmice, Vi ste videli kako sklupcan lezi, kako obilazi antikvarnice, Vi ste videli da je bolestan. STO MISTE REAGOVALI?? ++

Tanja

09.09.2023 21:09

@Glupost - Onda je vreme da vise ne radote u prosveti.