EVO KAKO JE KOSTA KECMANOVIĆ PROVEO PRVI DAN U ŠKOLI! Hladnokrvno nastavlja tamo gde je stao - pre četiri meseca ubio devet drugara i "čika" Dragana!

Autor: Slobodna Dalmacija

Hronika

02.09.2023

18:36

Dečak će završiti osmi razred preko posebne škole Dr. Dragan Hercog, prateći nastavu iz svoje bolničke sobe.

EVO KAKO JE KOSTA KECMANOVIĆ PROVEO PRVI DAN U ŠKOLI! Hladnokrvno nastavlja tamo gde je stao - pre četiri meseca ubio devet drugara i "čika" Dragana!

Republika.rs, Tanjug/AP

Komentari (41)

Loading
Tanja

02.09.2023 21:38

Ponasa se isto ko i majka,i ona radi sve kao da njen neleceni sin nije nam poubijao decu.Zasto radi i dalje u prosveti? Zasto je majka slobodi?

D.R.

02.09.2023 22:42

@Tanja - A šta, molim Vas treba žena da radi? To joj je posao na koji mora da se vrati, pobogu ima još jedno dete koje mora da izdržava. Šta izigravate Vi, hoćete da se žena ubije, da devojčica ostane bez cele porodice? Zaista se sramotim i gadim zemlje u kojoj živim… NIKOME nije lako od porodica stradalih, ali ruku u vatru dajem da ništa lakše nije ni Kostinoj porodici. I nemojte mi priče kako neko njih brani, opravdava itd itd… NE, ali mi nije jasno šta više hoćete od tih ljudi. Miljana je sve izgubila - muž u zatvoru, sin na psihijatriji, kući maloletno istraumirano dete. Pa čekajte u tri p.m. koliko joj može biti lako? Sad hoćete i posao da napusti, da ne izlazi iz kuće, pa najbolje neka se ubije. Zaista više… Niko ne opravdava Kostu, niko ga ne brani, ali dajte da ne napadamo svakog člana porodice Kecmanović, ko je od njih želeo da se sve ovo desi?

Odgovori 20 21
Mile

03.09.2023 06:54

@D.R. - Majka predaje na fakultetu i vama je to u redu da radi sa ljudima osoba koja je vaspitala masovnog ubicu. Koga briga kako će ona da izdržava drugo dete. Treba joj dati otkaz. Ima nasledstva milion evra a ako nema za ćerku neka je da u dom.

Odgovori 6 11
D.R.

03.09.2023 09:26

@Mile - Sami ste ovim rekli dovoljno o sebi. Žena je naučni radnik - to joj je delatnost i da, ne vidim problem da se vrati na fakultet ako su tako ocenili njeni nadredjeni - da je sposobna za rad. Drugo, kažete vaspitala ubicu??? Ona je sa namerom njega vaspitalava da uradi ovo??? Ako zaista ovako nelogično razmišljate, ne vredi Vam pričati. Mali je bio miran, povučen, kažu da problem jedan nije napravio, pa kažite ko je mogao da primeti išta? Pogledajte na ulici - agresivna bezobrazna deca, vredjaju, tuku se a gde su im roditelji da reaguju na njih? Gde ste da reagujete na otvoreno i ispoljeno agresivnu decu, to ne zna niko od Vas roditelja što kucate preko interneta, nego svakog dana doživljavam neprijatnosti od raspuštene dece, a još se pitate kako neko ne primeti nešto kod neproblematičnog deteta. Vas briga ko će da izdržava maloletno, nevino, istraumirano dete? Sramotite se, to dete nije ništa krivo, potrebna joj je majka i da se mnogo radi sa njom, kao i sa svom ostalom istraumiranom decom. A Vi povedite računa o bezobraznoj deci na ulici, da se ne bi sutra začudili kada postanu to što su postali.

Odgovori 9 12
Tanja

03.09.2023 07:39

@D.R. - DR da vam odgovorim, trebala je da leci bolesnog sina a ne da ga pusta u streljanu i dozvoljava da barata oruzjem. Trebala je da ga uci sta je prijateljstvo, empatija,drugarstvo....Ona nema kredibilitet da ostane da radi u prosveti.Majka i otac si odgovorni za zlocin nevidjen u svetu.Majka i otac treba da su u zatvoru

D.R.

03.09.2023 09:35

@Tanja - Tanja, odakle Vi znate da je pre svega on ispoljio pre 3.5. ikakav poremećaj, Vi ste lekar i poznajete ga? Drugo odakle Vi znate šta su i da li su njega roditelji učili i kojim vrednostima? Kako i odakle znate toliko o njima, pa se usudjujete da krivite i oca i majku? Sve što ste rekli je veoma površno, bez dokaza i glupo. Dajte da vidimo kakve greške Vi pravite, ne znate gde će Vas dovesti pa da Vas malo analiziramo. Shvatite već jednom, NEMAMO PRAVO da budemo sudije, NE ZNAMO NIŠTA O NJIMA, ostavite da se Kostom bave stručnjaci, pobogu ženo.

aca

03.09.2023 10:57

@D.R. - Imao je 13 god tad i roditelji su i te kako odgovorni za njegove postupke. Naravno da ga tako nisu vapitali ali trebalo je da primete da nesto zestoko ne stima u njegovoj glavi. Kakvi su to ljudi koji u stanu drze oruzije i municiju kakvom raspolazu samo kasarne? Da ih okolina ostavi na miru nema sanse, za sva vremena su obelezeni. Ne bi ni bilo fer da porodice pobijene dece ostanu u neutesnom bolu a oni sa milionima da napuste zemlju i sve to ostave iza sebe kao ruzan san.

D.R.

03.09.2023 11:09

@aca - Ma daj molim te, devedesetih svaka kuća imala puške visile iznad kreveta u dnevnoj pa nam nije palo na pamet da diramo… Nije u tome problem, već negde drugde a to bi trebalo lekari da kažu a ne mi. Njemu je pištolj POSLUŽIO, a treba da vidimo uzroke tog čina, uzroci nisu u streljani i tim filmovima što kažu da je gledao. Sve to je njemu bilo samo sredstvo, a šta ga je nateralo stručnjaci će reći. Kraj priče. I ne bih rekla da će njoj ostati išta od tih miliona, moje mišljenje jeste kao i stav da se ona sada mora boriti sa devojčicu i njen kakav takav život. A svima njima je teško, ne dao Bog da sam u koži ni njihovoj ni u koži porodica stradalih.

aca

03.09.2023 14:22

@D.R. - Nenormalno da akademski gradjani koji zive u centru BG u stanu drze 5 pusaka, 2 pistolja i ko zna koliko municije. Mali je iz sefa uzeo opremu za pistolj koji poseduju profi ubice i zato je bio tako precizan u masakriranju. Kako je moguce da monstrum napravi moloteljeve koktele u stanu a da niko od ukucana to ne primeti. Pa ja u kucu kad unesem tupfer natopljen benzinom cela kuca smdi na benzin. Trebalo je da primete da se nesto sprema. Sestra je delila sobu s njim i nista nije primetila? Skrivala noz za njega… sta normalna deca rade s nozem, kako to mogu u skolu da nose?

pesnikinja

23.09.2023 06:48

@D.R. - ahh..familija..naravno da je odgovrnost na roditeljima,a narocuito na majci,sta god ona bila pored primarne uloge..tim pre sto je naucni radnik trebalo bi ocekivati >elitnije> vaspitavanje,ali je danasnjoj samoprozvanoj eliti -elitno posecivati streljane,a ne npr. neke lepe,oplemenjujuce sportove ..sve to vratiti odakle je doslo u grad ..otkud milioni naucnom radniku ahhhh

Mina

03.09.2023 13:32

@D.R. - U potpunosti se slazem sa vasim komentarom, te zasto je rekla ovo, te zasto obilazi sina, te zasto ne obilazi, te otkud joj tolika imovina... Zena je naucni radnik, otac doktor, iz bogate porodice , logicno da imaju, a ne pitaju za imovinu raznih politicara danguba i pevaljki, drugo i oni su tragicari u ovoj prici, nisu ni oni hteli ovo, nisu mozda ni umeli, ne treba ih ubijati zbog toga, previse je ionako zrtava. Pretpostavljam da zena zivi nocnu moru, da ispravi ne moze, a mora dalje zbog cerke, njihov normalan zivot je zavrsen.Mislite da bi ona bila srecna da se Kosta vrati i ostavi ga recimo samog sa sestrom, nema tu vise spokoja, sta ce verovatno je u rascepu, s jedne strane to joj je dete, a opet to dete je ucinlo uzasnu tragediju, ni u nebo, ni u zemlju, tezak je to krst, ziva zalost je najgora,

Anja

12.09.2023 15:31

@D.R. - To je tacno, konacno neko normslno i civilizovano pise i komentira, jadni ljudi, jadna je svaka porodica, i Kosta, svi su zrtve.

Majka

03.09.2023 00:22

O Kostic znamo puno, pod uslovom da su informacije tacne. Bio miran, dobar, malo drugaciji, po malo nezadovoljan, rekao bi covek, zdrav. Niko nije naslucivao sta se desiti moze. Ja svoje zdravo dete ne vidim na lecenje, a ni vi sigurno. Razloga za to nije bilo. Makar ne vidljivih, ni skoli ni roditeljima. Znaci mama Kecmanovic tu nije kriva. Ni tog kobnog jutra nista nije nagovestavalo tragedija koja ce se dogoditi. Da je samo naslutiti mogla da ce njen sin za manje od jednog sata strasno krvoprolice napraviti, pobiti 10 porodica, pa I svoju. Sta se desilo u glavi nesrecnog klinca reci ce struka, Mozda I on, jednog dana. Nije na nama da sudimo. Nazivamo je bezosecajnom i hladnom I losom majkom. Ko nam daje pravo na to. Roditelji pobijena dece nastavljaju da zive, znaju oni kako, roditelji ubice nastavljaju dalje jer se drugacije ne moze. UBICA, monstrum, kako god ga zvali, nije zasluzio ni vazduh koji dise, ali I on nastavljaju dalje. Presuda nije u nasim rukama, puno zla se desilo, mi nasim zlim komentarima, posebno prema roditeljima Koste K. poistovecujemo se sa njim. Otvorite vrata decije sobe, proverite da li je tu I drzi li u rukama mob. telefon. Jeste li sigurni da znate koju igru igra Vase dete. Ja nisam I zato od osude se distanciram I boga molim da da snage ozaloscenima, I da I'm bar malo BOL ublazi

Nikola

03.09.2023 00:27

Kosta imao prvo ovo, imao prvo ono… Kad bude imao prvi seks, obavezno da nas obavestite… Mislim ako izadje iz bolnice, ne sumnjam da ćemo imati informacije šta radi i kuda se kreće…

Ne znam

03.09.2023 10:44

@Nikola - Druže, posle ovoga što je uradio misliš da će neka spavati s njim? Ne daj Bože dete da napravi još, jadna li mu sudbina…

Nikola

03.09.2023 17:43

@Ne znam - Iskreno mislim da neće tu imati problem , ko što reče zemunac. Cure napaljene, gledaju izgled, pare… mada pitanje je hoće li mali imati kao i roditelji, hoće li se školovati dalje, gde će raditi itd itd… ako ode u inostranstvo, veruj ima potencijal i mozak da zaradi i više od oboje, više od tih miliona.

Dea

04.09.2023 15:44

@Ne znam - Ne daj Bože da mu se sve vrati preko deteta…

Nina

03.09.2023 10:45

@Nikola - Ko o čemu, muškarci o seksu…

MunZe

03.09.2023 16:07

@Nikola - Pa ono s obzirom da se na tiktoku pola svetske populacije devojaka pali na njega neće imati problem da po*ebe koju hoće😂 lik sa 14 već dosta frajerski izgleda, msm zgodan, lep al jbg krimos je…

Sk

08.09.2023 12:43

@MunZe - Kakva glupost! Izgleda odvratno. Tamne beživotne oči kao bezdan. Nigde se ne smeje. Slika koja se najviše objavljivala je fotošopirana i iz mlađih je dana. Na to se lože indonežanske devojčice i niko više. I ne, nemam samilosti za njegovu porodicu. Nisu primetili kakve filmove non stop gleda i kakve jezive profilne slike stavlja još sa 10-11 godina, jel. Stavili ga u istu sobu sa sestrom pored tolikih miliona. Pištolje neću da spominjem. Kolektivni ludaci. I da sam student a ona da mi predaje nešto, napustila bih nastavu.

Advokat

03.09.2023 03:34

D.R.Sve se slazem, nije ni cudo sta nam se desava kad nam je drustvo na dnu.Ne postoji krivicna odgovornost roditelja,prosecnom pravniku je jasno.Ako cete krvnu osvetu vratite se u praistoriju

D.R.

03.09.2023 09:44

@Advokat - Upravo tako, iskreno ne znam ni zašto pokušavam da objasnim nešto površnim ljudima sa interneta, majke mi… Životinje od ljudi, ne bi me čudilo da su im deca sada na ulici i divljaju i maltretiraju prolaznike dok oni ovde pričaju o roditeljstvu i ženi i čoveku o kojima pojma jednog nemaju…

aca

03.09.2023 17:43

@D.R. - Kakvo sujetno razmisljanje… znaci ko god ne razmislja kao ti(a razmisljas pogresno) on je zivotinja od coveka a deca su mu prepustena ulici. Pises nesto u stilu “ljudi sa interneta” a prva si koja primenjuje internet nasilje s tim vredjanjem. To je bukvalno dno dna odnosa s drugim ljudima s kojima polemises.

D.R.

03.09.2023 18:00

@aca - Da, životinja je za mene ko god razmišlja na način “ubiti ga (bilo koga), strpati majku u zatvor, dati devojčicu u dom, obesiti ih, uništiti ih,…” Neempatične, bezosećajne, plutkoumne osobe. Ako se pronalaziš, jbg tu ti ne mogu pomoći ja nego malo da vežbaš dublje razmišljanje od suve površine. U al si mi rekao. Nikakva sujeta, samo koristim pravi naziv za prave stvari. A vidi se da si osujećen ti, čim napadaš svaki moj komentar. Sirovina ostaje sirovina…

aca

03.09.2023 19:09

@D.R. - Niko nije rekao da ih treba obesiti, to si izmislila. Da treba da snose ogromnu odgovornost- treba. Oca dozivotno u zatvor jer je od sina napravio ubicu(nenamerno ali on ga je svemu naucio i omogucio pristup smrtonosnom oruzju) Majka je pokusala da napusti zemlju, a to ne moze. Jednostavno morace da nauci da zivi s tim sto je njen sin uradio. Ne pronalizim se u tvojim uvredama koje upucujes neistomisljenicima, to je tvoja sramota sto tako razgovaras.

D.R.

03.09.2023 19:28

@aca - Joj Aco, kada bi samo malo razmišljao… Ništa ja nisam izmislila, ovaj slučaj nije komentarisan samo ispod ovog članka, govorim u globalu šta se sve priča. Kakva mišljenja, čoveče? Ne pričamo mi ovde o cipelama i kolačima pa da imamo mišljenja, već “ljudi” daju sebi za pravo da govore da li neko treba u zatvor, grob, dom itd. Alo, šta je sa Vama? Nema tu mesta našem odlučivanju, tu je sud, tu su doktori. Kakvo mišljenje ti da imaš o nečijoj sudbini?! Bolest.

aca

03.09.2023 21:30

@D.R. - Ti kao da ne znas sta je monstrum uradio?! Zasto ja ne bih imao pravo da na glas izrazim svoje misljenje u vezi njegovih roditelja?! Verovatno mislis da si jedina koja ima pravo na to. Ucinjeno je najvece moguce zlo, i on i njegovi roditelji ce morati da plate i to na najskuplji moguci nacin(naravno po zakonu) koji nikad nece biti dovoljan za ono sto je to cudoviste uradilo . Niko nema pravo da pomiluje ubicu devetoro neduzne dece i cuvara skole, ni njega ni njegove roditelje koji snose veliku odgovornost za njegovo zlodelo.

Dejan

03.09.2023 09:57

Koja vi prava dajete masovnom ubici? Kakav je to zakon?Cinjenica da je neko ozalostio deset porodica i zavio u crno,odrastao covek ili dete oduzimaju mu se sva ljudska prava na ovom svetu.O cemu vi vise raspravljate?Koja skola,koje privilegije deteta.Zna se sta je dete,sta covek,a sta masovni ubica.Izmena zakona i zdravo ili cemo gledati srpskog M.M.i filma.

Tina

03.09.2023 14:35

@Dejan - Isto tako i osuđenim ratnim zločincima koji trenutno u zatvorima imaju veća prava od ovog djeteta oduzeti sva prava. Nitko malog ne opravdava, dapače ne zaslužuje da diše, ali treba se saznati šta je uzrok zašto je ovo napravio. Pa ako je to i bolest, narcisoidni poremećaj...bilo šta, ali da se zna uzrok da danas-sutra možemo obratiti pozornost ma svoju djecu. Evo ja ne znam šta moje djete radi 24/7 jer ide u školu, izvanskolske aktivnosti, druži se s djecom, a tako i svi normalni roditelji pa i Miljana možda nije primjetila nešto kod djeteta šta je trebala ili je mislila da je to faza

Lala

04.09.2023 09:11

@Tina - Evo ja kao roditelj, ne mogu da shvatim da majka ne primeti kakvo joj je dete. Roditelji tj majka prvenstveno najbolje poznaje svoju decu uvek i zauvek. ( normalna, posvecena majka, kao sto je vecina) Svaku da pitate, znamo kako dišu. Tako da je M ocito zanemarila decu ili nije htela sebi da prizna da nesto sa njim nije ok.

Vesna

03.09.2023 10:34

D. R. svaka Vam čast, kapa do poda za komentare....

D.R.

03.09.2023 11:41

@Vesna - Hvala, Vesna. Svako dobro.

Pobesneli Maks

03.09.2023 12:53

Nemojte vise da pisete o monstrumu,ubici dece,gde je,sta je i sta radi?Dabogda ne video svetlost dana i istrulio u zatvoru koji za njega treba da bude dozivotni!Neka monstrum pati kao sto pate i roditelji i rodbina ubijene dece i cuvara.

Maja

03.09.2023 20:11

Da je klinac bio lud pre masakra, neko bi to video, skola, Trener, komsija,,, RODITELJ je cesto slep. Zato Kecmanovicka nije kriva, jer ocigledno je da se Kosti nesto drugo desilo, igrica, sekta, luda zelja da pokaze kakav je frajer. Da treba da ide u skolu, treba, nece doveka jesti hleb dzabe. Majka, da moze pod zemlju, otisla bi. AL NE moze, pa zena radi ono sto zna. Professor je na fakultetu. Njeno znanje je dragoceno malo ko ga ima. Ako je kriva nek Ceo zivot radi za goli zivot, ako nije, ostavite je na miru. Uzmite joj sve materijalno, njen sin je vec njenu dusu djavolu prodao. A otac, kolac, ucio sina da puca, Al ne da ubija, oruzje pod sifrom drzao, dozvole imao. I para imali, pa sta, radili, nasledili,

Lala

04.09.2023 08:59

Kosta u skolu, roditelji na posao, deca u grobu... Jel ovo samo meni ne zvuci normlano....

HT

05.09.2023 22:07

@Lala - Ne zvuči samo Vama. Imam osjećaj kao da nas netko sve j*** u guzicu s bocom coca-cole.

Aleksandra

04.09.2023 17:11

Šta žena treba da radi,nije njoj nimalo lako da nastavi život ali mora kao što nije lako ni roditeljima ubijene dece ali moraju da zive.

Ha

05.09.2023 01:24

Saudijska Arabija zna kako se rješavaju neke stvari...

Tanja

08.09.2023 19:48

Nisu hteli, ali moraju da ODGOVARAJU, ne mogu da nastave kao da se nista nije dogodilo, NE MOZE bre! Moraju da, plate!

Iri

09.09.2023 06:16

Kako je majka dozolila da brat i sestra budu u istoj sobi, a ima milione?

Tijana

09.09.2023 23:42

On je usao u skolu nsoruzan do zuba, pucao u devojcice u druga kome je predhodni dan bio na rodjendan! On je lud ljudi moji, kavo njegovo skolovanje?! Sam je prekinuo krvavi pir, mogao je sve da ih pobije! Pa to je uzas kakav je to monstrum! Otac da bude osudjen na, maksimalnu kaznu a i majku zatviriti! Moraju da plate za ovo a ne da nastave sa zivitima!