ISPRAVKA: Dečak ubica tražio je lekarima da se ošiša

Autor:

Hronika

27.06.2023

20:45

Portal Republika datuma 27.06.2023 objavio je članak sa naslovom "KOSTA JUČE TRAŽIO JEDNU STVAR! Ono što je rekao lekarima ostavilo ih je u ŠOKU: Da li je normalno da dečak-ubica ovo IZJAVI?!" koji je previše senzacionalistički i klikbejt, utvrdila je analiza portala Raskrinkavanje.ba.

ISPRAVKA: Dečak ubica tražio je lekarima da se ošiša

Tanjug, Facebook

Komentari (6)

Loading
Vesna

28.06.2023 08:54

To ga je sve lepo tata naucio,umesto da ga uci da se igra sa drugarima,vozi bicikl i tako to,tata je najveci krivac u svemu ovome

Mila

28.06.2023 12:32

Što se dogodilo tom djetetu da napravi ovakvu tragediju i sebi i drugima? Posebno jer nije bio problematično dijete. I susjedi koji su ga viđali imali su lijepo mišljenje o njemu, znači ne radi se o bahatom djetetu. Majka one djevojčice što je vikala ispred škole rekla je da ga je mala ghostala jer je bio dobar i dosadan i prigovarao joj što puši. Nešto se moralo dogoditi što je bilo okidač koji je doveo do tragedije. Stvari o kojima priča i ovo šišanje ostavlja dojam da on negira što se dogodilo. Nervoza je normalno ponašanje jer bi svatko nakon što bi skoro 2 mjeseca bio zatvoren počeo gubiti živce.

Dejan

28.06.2023 13:34

@Mila - Posto decaku zakon ne moze nista,u toku je hajka na njegovu porodicu.Oni svakako snose deo odgovornosti za tragediju ali su vec surovo kaznjeni za ceo zivot,treba sacuvati i to drugo dete,vise se bazirati na pomoc porodicama postradalih,deci koja su gledala zlocin,radnicima u skoli...

aca

30.06.2023 11:54

@Dejan - Kad kazete hajka zvuci kao neko proganjanje nedužnih. Roditelji koji su tog jutra poslali svoju malu decu zivu i zdravu u skolu a par dana nakon toga ih sahranjivali nisu krvnici nego ljudi koji ce ceo zivot provesti u neopisivoj patnji i bolu. Da li treba da ostave Kecmanovice na miru? Ne nikako jer ubistvo deteta niko ne bi oprostio.

Iva

29.06.2023 04:58

On nema ni trunku kajanja za ono što je uradio.Da je uživao slušajući njihov vrisak.Potom, njegova pitanja kada će da izadje napolje i da li je popularan. On se više gubi dodir sa realnošću njegovog zla koje je učinio u smislu da mu nije jasno šta je uradio.Zatim, njegova izjava da mu je jedino žao što ne može da vidi majku kako pati i da mu je žao što nije video to kad je saznala da je to uradio. Možda ovo može biti motiv.Drugo, deca koja nemaju empatiju, imaju odredjena oštećena.Njima neki delovi mozga ne rade valjano. U njegovom odgoju roditelji su pravili fatalne greške, samim tim žestoko zatajili i jedino su oni odgovorni za sve učinjeno.

aca

30.06.2023 12:22

Da, sad nam treba neka izjava da bi znali da je mali nenormalan, kao da je ono sto je uradio vec nije dovoljno da to sami zaključimo.