DEČAK JE POSLEDNJI PUT VIĐEN NA GRČKOM OSTRVU KOS PA NESTAO BEZ TRAGA:: "Nema dokaza da moj sin nije živ!" (FOTO)

Autor:

Svet

21.04.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Misterija nestanka Bena Nidama: Trideset godina potrage za istinom

DEČAK JE POSLEDNJI PUT VIĐEN NA GRČKOM OSTRVU KOS PA NESTAO BEZ TRAGA:: "Nema dokaza da moj sin nije živ!" (FOTO)

Foto: Credit: Handout / AFP / Profimedia



Trideset godina agonije, tuge i neizvesnosti - to je ono što porodica Bena Nidama proživljava od dana kada je njihov mališan, tada star 21 mesec, nestao na grčkom ostrvu Kos. Iako su policija i istražitelji tvrdili da je Ben tragično nastradao, njegova majka Keri i dalje odbija da prihvati tu verziju događaja.

Neumorna potraga majke Keri


Keri Nidam je posvetila ceo svoj život traganju za sinom. Ona odbija da prihvati tvrdnje policije i istražitelja o Benovoj smrti, ističući da sve dok nema konkretnih dokaza, ona će verovati da je njen sin živ. Ova majka je izjavila da se oseća zaglavljeno u vremenu od 1991. godine, posvećujući svaki trenutak traganju za svojim sinom.

Opsežna policijska istraga


Policija je sprovela opsežnu istragu, uključujući i detektive iz Velike Britanije. Iako su detaljno istražili teren, nisu pronađeni nikakvi tragovi koji bi ukazivali na sudbinu malog Bena. Policijski inspektor Džon Kazins izrazio je uverenje da je Ben stradao u nesreći blizu seoske kuće u Iraklisu, ali naglasio je da istraga neće biti zatvorena, te da će policija nastaviti sa potragom za odgovorima za Benovu porodicu.

Lažni tragovi i neispunjene nade


Tokom godina potrage, pojavljivali su se lažni tragovi koji su samo produbljivali bol porodice Nidam. Jedan od njih je bio navod da je grčka porodica otela Bena sa ostrva, koji se kasnije ispostavio kao netačan. Takođe, svedoci su indirektno ukazivali na Konstantinosa "Dina" Barkasa, koji je upravljao bagerom tokom čišćenja imanja, kao osobu koja je nenamerno usmrtila Bena. Međutim, i on i njegova porodica isključili su mogućnost njegove umešanosti u Benov nestanak.

Večna nada majke Keri


I pored svih prepreka, Keri Nidam i dalje neguje nadu da će se njen sin jednog dana vratiti. Ona ističe da, pored sina za kojim traga tri decenije, danas ima dve unuke, koje predstavljaju svetlu tačku u njenom životu.

Trideset godina tuge, neizvesnosti i neumorne potrage - to je priča porodice Nidam, koja i dalje čeka na konačan odgovor o sudbini svog sina Bena.

(Blic/Dejli Mejl)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading