NESREĆNA MLADA IZGUBILA ŽIVOT NA SOPSTVENOM VENČANJU: Snimak otkriva stravične detalje tragedije!

Autor:

Svet

22.04.2024

01:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragična smrt na venčanju: Elizanđela Gazano

NESREĆNA MLADA IZGUBILA ŽIVOT NA SOPSTVENOM VENČANJU: Snimak otkriva stravične detalje tragedije!

Foto: printskrin


Elizanđela Gazano (38) doživela je tragičnu sudbinu na svom venčanju, kada se dogodila nesreća koja je zauvek obeležila ovaj događaj.

Užasavajući trenutak

Nadzorna kamera zabeležila je trenutak kada je mlada Elizanđela upala u bazen na farmi u brazilskom gradu Limeiri, gde se održavala svadbena zabava. Na snimku se vidi kako Elizanđela stoji u kupaćem kostimu u plićem delu bazena, a zatim iznenada upada u vodu koja dostiže tek visinu grudi žene koja se stajala nedaleko od nje. Nesrećna mlada, koja je inače imala fobiju od vode, počinje da očajava, a jedan mladić uskače u bazen da joj pomogne.


Hitna reakcija i tragični ishod

Elizanđela je uspela da izađe iz bazena, ali potom pravi nekoliko koraka pre nego što gubi svest. Hitno je prebačena u bolnicu, ali nažalost, proglašena je mrtvom odmah po dolasku. Za sada nije poznat uzrok smrti, a mediji nezvanično navode da je imala i povrede na glavi, iako se na snimku ne vidi jasno da li je eventualno došlo do udarca.

Poslednja objava na društvenim mrežama

Paradoksalno, Elizanđela je malo pre tragedije objavila fotografiju venčanja na svom profilu na društvenim mrežama. Na slici se vidi kako obučena u belo sa suprugom stoji ispred matičara. Ova tužna vest ostavila je porodicu, prijatelje i poznanike u dubokom šoku i tugi.

Porodična žena sa petoro dece

Elizanđela Gazano ostavila je iza sebe petoro dece, a tragedija na njenom venčanju zauvek će ostati upamćena kao jedan od najtužnijih događaja u brazilskoj zajednici. Ova vest je potresla mnoge, ostavljajući ih u neverici i saosećanju prema porodici i prijateljima preminule mlade.

Kao što smo videli, tragični događaji na venčanjima mogu zauvek promeniti tok događaja i ostaviti dubok trag u sećanjima ljudi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading