TRI MALA TELA PRONAĐENA NA ZGARIŠTU! Potresna objava majke Tanje koja je izgubila dve ćerke (6 i 7) i sina (9) u požaru u Švajcarskoj! SVI PLAČU! (FOTO)

Autor:

Svet

23.01.2024

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Troje dece - dve sestre (6 i 7 godina) i brat (9) nestali su nakon požara.

TRI MALA TELA PRONAĐENA NA ZGARIŠTU! Potresna objava majke Tanje  koja je izgubila dve ćerke (6 i 7) i sina (9) u požaru u Švajcarskoj! SVI PLAČU! (FOTO)

Foto: luzerner polizei

Teška tragedija dogodila se  Ešholzmatu kod Lucerna u Švajcarskoj u ponedeljak uveče, kada je troje dece nastradalo u požaru. U plamenu, koji je zahvatio porodičnu kuću, povređeni su i majka dece Tanja P. (36), njen partner (43), kao i otac mališana. 

Troje dece - dve sestre (6 i 7 godina) i brat (9) nestali su nakon požara, a policija je juče potvrdila da su tri tela pronađena na zgarištu. Tek treba da se uradi identifikacija, ali se veruje da su u pitanju mališani.

Njihova majka se oglasila preko Fejsbuka potresnom fotografijom. Ona je postavila sliku dve ruke kako drže sveću u potpunom mraku, bez ijedne reči i dodatnog komentara.

Republika

Foto: Društvene mreže

Potresna objava majke na Fejsbuku

 

Njena poruka na Fejsbuku izazvala je niz reakcija ljudi, koji pokušavaju da joj pruže utehu.

„Nema reči za ono što se dogodilo. Želim vam puno snage". „Želeo bih da izrazim saučešće“,  „Niko ne može da razume tvoj nepodnošljiv fizički i, iznad svega, psihički bol". Nove poruke se pojavljuju svakog minuta u kojima ljudi izražavaju svoju tugu i šok.


Kako je saopštila policija u Lucernu, u požaru su teže povređeni Tanja P, njen novi partner (43) i otac (38) poginule dece. Na pitanje Blika, policija nije želela da kažem u kakvom su stanju trenutno.

Požar je izbio u ponedeljak uveče na staroj seoskoj kući u opštini Ešolcmat-Marbah u okrugu Vigen. Kada su spasioci stigli oko 1.20 časova, vatra se već bila rasplamsala, a plamen je bio nekoliko metara visok.

Zbog opasnosti od urušavanja objekta, vatrogasci te noći nisu mogli da uđu u kuću i traže decu.

- Ovo je stara seoska kuća, vatra se izuzetno brzo proširila - potvrdio je Godi Studer, komandant vatrogasne jedinice Ešolcmat-Marbah. Činjenica da nisu mogli odmah da potraže decu bila je "veoma stresna" za vatrogasce.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading