PRVO KEJT, A ONDA I ČARLS: Britanski kralj PRED OPERACIJOM! Nije hteo ništa da krije od naroda, evo kako je danas izgledao NA ULICI

Autor:

Svet

19.01.2024

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanski kralj moraće na operacioni sto, nedugo pošto je isto morala da učini i Kejt Midlton

PRVO KEJT, A ONDA I ČARLS: Britanski kralj PRED OPERACIJOM! Nije hteo ništa da krije od naroda, evo kako je danas izgledao NA ULICI

Foto: Tanjug/AP

Britanski kralj Čarls (75) zakazao je operaciju prostate u narednih nekoliko dana. 

Iako se ne oseća najbolje, Čarls je uslikan kako prolazi automobilom kroz grad. Na njegovom licu primetan je umor, ali i zabrinutost zbog budućeg zahvata.

Čarls je primećen kako napušta svoj dom Birkhol u Aberdinšajeru u društvu kraljice Kamile.

Fotografiju sa kraljom Čarlsom možete videti OVDE.

Prilikom otvaranja "Sigurnog prostora" u umetničkoj galeriji u Aberdinu, Kamila je rekla da se kralj oseća dobro.

"Dobro je, hvala na pitanju. Jedva čeka da se oporavi i vrati na posao. Njegovo stanje je benigno, zahvat će biti potpuno korektivne prirode", poručila je Kamila na otvaranju prostora za sve one koji trpe neki oblik porodičnog nasilja. 

Vest da kralj Čarls mora na operacioni sto došla je samo nekoliko sati posle gotovo šokantne informacije da je princeza od Velsa Kejt (42) takođe u bolnici, i to u gorem stanju od kralja.

Ona ima problem sa abdomenom, ali javnost je tu zabrinutija oko nje, jer su doktori otkrili da je čeka tri meseca oporavka, što nije uobičajeno.

Jedan od glavnih doktora isključio je mogućnost raka kod princeze od Velsa, ali kaže da njeno stanje nije najbolje.

Očekuje se da će u bolnici provesti oko dve nedelje, ali kao što rekosmo, sam proces oporavka u kućnim uslovima trajaće možda i tri meseca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading