MAJKA ČETVORO DECE UMRLA DOK SU JOJ ĆERKE OTVARALE POKLONE! Potresna smrt mlade žene!

Autor:

Svet

30.12.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neposredno pre smrti, Ešli Stanik rekla je svom bivšem partneru i ocu dece da se ne oseća dobro i da mora da legne.

MAJKA ČETVORO DECE UMRLA DOK SU JOJ ĆERKE OTVARALE POKLONE! Potresna smrt mlade žene!

Foto: Printskrin/gofundme.com

U Australiji se dogodila tragična smrt 33-godišnje Ešli Stanik, majke četvoro dece, koja je preminula iznenada dok su njene kćeri otvarale poklone koje im je kupila za Božić. Ova tužna vest je potresla celu zajednicu i ostavila porodicu u šoku.

Neposredno pre smrti, Ešli Stanik rekla je svom bivšem partneru i ocu dece da se ne oseća dobro i da mora da legne. 


Pre nego što je preminula, Ešli je izrazila želju da snimi reakciju svojih kćeri dok otvaraju božićne poklone. Ova emotivna želja dodatno je potresla njenu porodicu i prijatelje, ali će snimak ostati dragoceno sećanje na nju za ceo život.

Najšokantniji detalj ove tragične priče je to što nije bilo nikakvih prethodnih znakova da Ešli nije dobro. Njeni najbliži sada pokušavaju da se pomire sa iznenadnom smrću, koja ih je sve zatekla nespremne.

- Nije bilo naznaka da nešto nije u redu, zbog toga nam je sada još teže shvatiti šta se dogodilo - rekla je njena rođaka Kasandra. - Išla je u kupovinu poklona na Badnji dan, a sledeće jutro je počelo užurbano. Nakon što je obavila preostale pripreme za praznike, otišla je na kratko da odspava.

- Moj brat je pokušao da je probudi oko 14.30 sati, ali već je bilo prekasno. Napustila nas je - priseća se Kasandra.

Dok su njena deca od 17, 12, osam i četiri godine otvarala svoje poklone koje je veče pre stavila pod jelku, Ešli je umrla.


Nakon Ešline smrti, porodica se suočila sa finansijskim izazovima, s obzirom na to da otac dece prima invalidsku penziju i nije u mogućnosti da samostalno pokrije troškove sahrane. Zbog toga je pokrenuta online kampanja kako bi se prikupio novac za sahranu i pružila pomoć deci.

Osim finansijskih poteškoća, porodica se suočava i sa neizvesnošću oko pitanja nasledstva. Kuća pod Ešlinim imenom predstavlja dodatni izazov za porodicu, koja će morati da reši brojna pitanja u vezi sa budućnošću doma u kojem su živeli.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading