TRČALI SU KA UBICI DOK SU OKO NJIH VRIŠTALI STUDENTI! Objavljen dramatičan snimak upada policije u zgradu praškog fakulteta (VIDEO)

Autor:

Svet

22.12.2023

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na snimku koji je policija objavila vidi se kako veliki broj organa reda utrčava u fakultet dok studenti i zaposleni na fakultetu oko njih beže i vrište u panici

TRČALI SU KA UBICI DOK SU OKO NJIH VRIŠTALI STUDENTI! Objavljen dramatičan snimak upada policije u zgradu praškog fakulteta (VIDEO)

Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia, twitter/printscreen/@musakayrak

Policija grada Praga objavila je danas na konferenciji za štampu snimak upada policajaca u zgradu Karlovog univerziteta u kojoj je Čeh David Kozak (24) u četvrtak ubio 15 a ranio 30 ljudi.

Masakr kakav Češka nikada do sada nije doživela, i dalje je tema broj jedan zbog čega se javnosti obratila policija opisom akcije koju su obavili kako bi sprečili Kozaka da dalje likvidira sugrađane.

Na snimku koji je policija objavila vidi se kako veliki broj organa reda utrčava u fakultet dok studenti i zaposleni na fakultetu oko njih beže i vrište u panici.

 

 

Na snimku se sve vreme čuje buka, dok su ljudi šokirani i uplašeni u hodnicima zgrade.

Naoružani policajci, međusobno povezani putem radija, krenuli su uz stepenice na gornje spratove, gde su ih svedoci uputili.

Policijske patrole tragale su za počiniocem na gornjim spratovima fakulteta, a ubrzo su dobile informaciju da se strelac nalazi na krovu zgrade.

Taktički su napredovali sprat po sprat do krova, gde su ih svedoci uputili. Kada se omča stegla oko počinioca, izvršio je samoubistvo.

Naoružani napadač, David Kozak (24) otvorio je vatru na odseku za filozofiju, gde je bio student, prenosi Telegraf.rs.

Među žrtvama nema stranih državljana, dok je među povređenima troje stranaca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading