Katar: Izrael će večeras osloboditi 16 palestinskih maloletnika i 14 žena

Autor: Tanjug

Svet

29.11.2023

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izraelski list je prethodno javio da je palestinski pokret Hamas predao Međunarodnom komitetu Crvenog krsta 14 talaca koje je držao u Pojasu Gaze.

Katar: Izrael će večeras osloboditi 16 palestinskih maloletnika i 14 žena

Foto: Tanjug/AP

Izrael će većeras osloboditi 30 palestinskih zatvorenika u zamenu za oslobađanje izraelskih talaca koje je pustio Hamas, izjavio je večeras portparol Ministarstva spoljnih poslova Katara Madžid Al-Ansar.

On je precizirao da će iz izraelskih zatvora biti pušteno 16 palestinskih maloletnika i 14 žena, prenosi Tajms of Izrael.

Izraelski list je prethodno javio da je palestinski pokret Hamas predao Međunarodnom komitetu Crvenog krsta 14 talaca koje je držao u Pojasu Gaze, od kojih 10 Izraelaca i četiri državljana Tajlanda, javlja Tajms of Izrael.

Ranije dans Hamas je pustio dve dve rusko-izraelske državljanke, Jelenu Trupanovu i njenu majku Irenu Tati, kao gest prema ruskom predsedniku Vladimiru Putinu, van sporazuma sa Izraelom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading