JOŠ JEDAN STRAVIČAN SNIMAK SA ŽURKE SMRTI: Devojke pokušale da pobegnu od Hamasovaca, jedna je na kolenima molila za život... HLADNOKRVNO POGUBLJENE (UZNEMIRUJĆUĆI VIDEO)

Autor:

Svet

21.11.2023

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi uznemirujući snimak iznenadnog napada Hamasa na jugu Izraela koji je objavio ratni izveštač Tajms of Izrael, Manuel Fabijan, šokirao je društvene mreže. Na ovom snimku, koji je objavljen na društvenoj mreži X (bivši Tviter), vidi se kako Hamasovi teroristi ubijaju dve izraelske žene u blizini kibuca Alumim.

JOŠ JEDAN STRAVIČAN SNIMAK SA ŽURKE SMRTI: Devojke pokušale da pobegnu od Hamasovaca, jedna je na kolenima molila za život... HLADNOKRVNO POGUBLJENE (UZNEMIRUJĆUĆI VIDEO)

Foto: Printscreen X @manniefabian

Prema navodima Fabijana, ovaj napad se dogodio 7. oktobra, kada su posetioci muzičkog festivala pobegli u blizinu kibuca Alumim nakon napada hamasovaca na rejvu u blizini Reima. Teroristi su uspeli da iznenade Izraelce koji su se tu zatekli i ubili dve žene. U snimku se može videti kako jedna žena pokušava da pobegne, ali je sustiže terorista i ubija je, dok se druga žena sklupčala od straha na zemlji.
 

Ovaj uznemirujući snimak ponovo je pokrenuo pitanje bezbednosti u Izraelu, gde su napadi Hamasa postali sve učestaliji. Prema rečima Fabijana, neki od posetilaca muzičkog festivala su uspeli da pobegnu, ali su teroristi sustigli neke od njih.


Osim ove uznemirujuće scene, u snimku se može videti i kako terorista puca iznad žene koja se skupila na zemlji, na ljude koji beže. Na kraju, terorista je pogubio i ovu ženu, čime je još jednom potvrdio brutalnost Hamasa.

Ovaj snimak je još jedan u nizu napada koji se događaju u Izraelu, a koji su izazvali veliku zabrinutost među građanima. Da li će ovaj napad uticati na bezbednost Izraela i šta će preduzeti izraelske vlasti, ostaje da se vidi.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading