IZRAELCI UBILI DVADESETORO DECE! U napadima u Gazi stradalo 256 ljudi, ciljana i bolnica gde su se krile PORODICE

Autor:

Svet

14.10.2023

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaposleni iz palestinskih bolnica svedočili su pravom hororu, budući da su se u ovoj ustanovi krile mnoge porodice s decom

IZRAELCI UBILI DVADESETORO DECE! U napadima u Gazi stradalo 256 ljudi, ciljana i bolnica gde su se krile PORODICE

Foto: tanjug


U protekla 24 sata u izraelskim zračnim napadima ubijeno je 256 ljudi, od čega 20 dece.

Prema informacijama iz glavnih bolnica u Gazi, u izraelskim vazdušnim napadima ubijeno je najmanje 256 ljudi, uključujući 20 dece a ranjeno je 1.788 osoba. Sve to dogodilo se samo u poslednja 24 časa.

Dopisnik palestinske novinske agencije WAFA javio je da su izraelske snage ciljale četvrt Tal al-Hawa u gradu Gazi i bolnicu al-Quds Crvenog polumeseca gde su se stotine porodica sklonile tražeći zaštitu od izraelskog bombardovanja.

Napad je uništio više od 10 zgrada širom Pojasa Gaze, dok spasioci ne mogu da priđu ruševinama u strahu od daljeg bombardovanja, javila je WAFA.

Rečeno je da bolnice Nasser i Abu Yousef al-Najjar na jugu više ne mogu pomoći ranjenima nakon što su oštećeni u napadima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading