OTKRIVENO KO JE ŽENA ČIJE SU TELO OSKRNAVILI PRIPADNICI HAMASA: Šani (30) iz Nemačke došla na žurku, očajna majka sad poziva Hamasovce da joj vrate ćerkino telo (VIDEO)

Autor:

Svet

08.10.2023

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka, čije je beživotno, polunago telo, snimljeno u kamionetu pripadnika Hamasa, dok su militanti sedeli kraj tela i slavili, identifikovana je kao državljanka Nemačke, tatoo-umetnica Šani Luk (30)

OTKRIVENO KO JE ŽENA ČIJE SU TELO OSKRNAVILI PRIPADNICI HAMASA:  Šani (30) iz Nemačke došla na žurku, očajna majka sad poziva Hamasovce da joj vrate ćerkino telo (VIDEO)

Foto: Instagram/shanukkk, Twitter/@Gupta2306

Šani Luk je posetila Izrael kako bi prisustvovala muzičkom festivalu mira održanom u blizini granične ograde u Gazi.

 

Teroristi Hamasa su tvrdili da je to telo pripadnice izraelske vojske. Njeno beživotno telo bačeno je na prikolicu kamioneta, a na snimcima koji kruže mrežama vidi se kako je telo izlomljeno, dok oko njega grupa militanata slavi, a muškarci pljuju na Šanin.

 

U srceparajućem videu, majka preminule Nemice se vidi kako poziva na teroriste Hamasa da barem vrate telo njene ćerke.

Festival na otvorenom koji je održan u seoskoj oblasti u blizini granice između Gaze i Izraela bio je na udaru terorista u Gazi.

 

Teroristi Hamasa (članovi terorističke organizacije koja kontroliše pojas Gaze) napali su i pucali na žurku povodom jevrejskog praznika Sukot.

 

Šanina rođaka Tomasina Vejntraub Luk rekla je za Daily Mail da su je članovi porodice prepoznali po tetovažama i frizuri.

"Nismo ništa znali o njoj. Nadali smo se dobrim vestima, ali to je sigurno Šani. Bila je na muzičkom festivalu. Ovo je horor", rekla je rođaka.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading