BRITANSKI PREMIJER RIŠI SUNAK ŠOKIRAN NAPADIMA HAMASA NA IZRAEL! U kontaktu smo sa lokalnim vlastima!

Autor:

Svet

07.10.2023

22:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

- U kontaktu smo sa izraelskim vlastima, a britanski državljani u Izraelu treba da prate savete o putovanju - rekao je je Sunak.

BRITANSKI PREMIJER RIŠI SUNAK ŠOKIRAN NAPADIMA HAMASA NA IZRAEL! U kontaktu smo sa lokalnim vlastima!

Foto: Tanjug/AP

Britanski premijer Riši Sunak izjavio je danas da je šokiran napadima palestinske islamističke grupe Hamas na Izrael.

- U kontaktu smo sa izraelskim vlastima, a britanski državljani u Izraelu treba da prate savete o putovanju - dodao je Sunak, preneo je Rojters.


Britanski ministar spoljnih poslova Džejms Kleverli rekao je da Velika Britanija "nedvosmisleno osuđuje" iznenadni napad palestinske islamističke grupe Hamas na Izrael.
 
- Velika Britanija nedvosmisleno osuđuje užasne napade Hamasa na izraelske civile. Velika Britanija će uvek podržavati pravo Izraela da se brani - napisao je Kleverli na platformi X (Tviter).

On je kasnije napad opisao kao napad "bez presedana" i rekao da Britanija poziva one koji su umešani u sukob da odlože oružje.

- Slike koje sam...video na društvenim mrežama ukazuju da se sada čine zločini širom juga Izraela - rekao je on novinarima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading