(UZNEMIRUJUĆE) SNIMAK BLEDE MRTVE IZRAELSKE ŽENE KOJU SU ZVERSKI UBILI OBIŠAO JE ČITAV SVET! Monstrumi je skinuli do gole kože pa paradiraju naokolo DOK JE PLJUJU - dokle ide OVAJ RAT!

Autor:

Svet

07.10.2023

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na skandaloznom snimku objavljenom na društvenoj mreži X, vidi se kako palestinski borci paradiraju naokolo sa beživotnim telom nastradale žene.

(UZNEMIRUJUĆE) SNIMAK BLEDE MRTVE IZRAELSKE ŽENE KOJU SU ZVERSKI UBILI OBIŠAO JE ČITAV SVET! Monstrumi je skinuli do gole kože pa paradiraju naokolo DOK JE PLJUJU - dokle ide OVAJ RAT!

Foto: twitter/printscreen/@_Hareem_Shah

Rano ujutru, radikali u Pojasu Gaze ispalili su desetine raketa na Izrael. Sirene koje su upozoravale na granatiranje oglasile su se u južnim i centralnim delovima zemlje, uključujući Tel Aviv. U gradu su se čule operacije PVO.

Mediji su preneli najmanje dvoje ranjenih, a kasnije su lekari potvrdili smrt jedne starije žene od posledica pada rakete.Pored toga, ID je izvestio da se grupa militanata iz pojasa Gaze infiltrirala na teritoriju Izraela. Prema rečima očevidaca, u pojedinim naseljima se vode ulične borbe. Na snimcima postavljenim na društvenim mrežama vidi se kako naoružani militanti voze ulicama u kamionetima i čuje se pucnjava.

Na skandaloznom snimku objavljenom na društvenoj mreži X, vidi se kako palestinski borci paradiraju naokolo sa beživotnim telom nastradale žene. Preminula žena leži na zadnjem delu pik ap kamiona dok okolni ljudi čak pljuju po njenom beživotnom telu, kako se navodi na društvenim mrežama.

Snimak objavljen je vrlo uznemirujuć, video možete pogledati OVDE

Izraelske odbrambene snage ( IDF) su zauzvrat proglasile stanje spremnosti za rat. Premijer Benjamin Netanjahu u ovom trenutku kreće u sedište Ministarstva odbrane na sastanak sa komandom Bezbednosnog bloka.

Civilima u južnim i centralnim oblastima naređeno je da ostanu u blizini skloništa, a u oblasti uz pojas Gaze - unutar skloništa.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
mumi

08.10.2023 00:46

Muskarcine ubile zenu pa se hvale. Koliko ih ima,na stotine se raduju. Jadna vam majka. Da ste moji bilo bi me sramota.