BIVŠOJ ŽENI SATIMA PRED DETETOM SEKAO NOS I UŠI: Čak je i policajcima pripala muka, ali OVAKVU REAKCIJU žrtve nisu očekivali!

Autor:

Svet

30.09.2023

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nezapamćena monstruoznost bivšeg silovatelja mogla je da bude sprečena, pošto je nesrećna žena danima pre zločina upozoravala organe reda da joj je život u opasnosti!

BIVŠOJ ŽENI SATIMA PRED DETETOM SEKAO NOS I UŠI: Čak je i policajcima pripala muka, ali OVAKVU REAKCIJU žrtve nisu očekivali!

Foto: Shutterstock

Silovanje maloletnice

Dosad nezabeležena monstruoznost jednog muškarca prema ženi potresla je ceo Kirgistan.

Nedaleko od glavnog grada Biškeka osuđeni silovatelj upao je u stan bivše supruge i naočigled desetogodišnjeg sina, urnisao ju je do te mere da je pravo čudo kako je ostala živa.

Azamat Estebesov (39) mučio je Asel Nogoibajevu (36) verujući da ga je tokom braka varala, te da i sada kad je slobodna žena, ima momke.

Silovatelj je napao bivšu ženu u trenucima kada je ona bila na vratima kuće, pošto je vodila sina u školu.

On ih je oboje uvukao u dom tražeći od sina da gleda šta će njegovoj majci da uradi zbog navodnih prevara!

Nakon što ju je nekoliko puta pretukao u kući, dečak je otišao u drugu sobu shvativši da se otac neće zaustaviti dok je ne ubije.

Republika

Foto: pixabay.com

 

Vrištao je do te mere da su ga čule komšije i to je spasilo nesrećnu ženu, pošto su pozvali policiju.

Monstrum je za to vreme nožem isekao oba uha bivšoj ženi, ali i veći deo nosa! Krv je šikljala na sve strane.

Kada je policija stigla, pokušao je da pobegne ali su ga uhvatili i savladali. Od prizora im je svima pripala muka. Ženi su se doktori nekoliko sati borili za život kako bi je spasili.

Posle tri nedelje, ona je napustila bolnicu i izašla u javnost s pričom da je pola života trpela nasilje od njega ali da joj policija nijednom nije pomogla.

“Nekoliko dana pre njegovog napada bila sam u policiji i molila ih za pomoć. Rekla sam im da znam da mi je život u opasnosti. On je par puta priveden ali su ga uvek puštali. Pretio mi je da će me ubiti. Niko mi nije pomogao”, rekla je Asel.

Ona sada putem društvenih mreža i uz pomoć prijatelja prikuplja finansijska sredstva, preciznije 50.000 evra za put u Tursku na rekonstrukciju lica.

Narod Kirgistana potpuno je stao uz nju, a mediji javljaju da bi Azamat Estebesov ukoliko bude proglašen krivim mogao da bude osuđen na 12 godina zatvora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading