TRAGEDIJA! PAO JOŠ JEDAN LAKI AVION! Policija na licu mesta samo pronašla olupinu letelice - pilot POGINUO!

Autor:

Svet

22.08.2023

21:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po dolasku na lice mesta, vatrogasne ekipe i policija su pronašli oštećenu olupinu lake letelice.

TRAGEDIJA! PAO JOŠ JEDAN LAKI AVION! Policija na licu mesta samo pronašla olupinu letelice - pilot POGINUO!

Foto: pixabay.com

Tragedija je zadesila lokalnu zajednicu kada se avion srušio danas popodne, a pilot letelice je nažalost izgubio život. Nesreća se dogodila u blizini prometnog A puta u Enstonu, Zapadni Oksfordšir, oko 15:05. Hitne službe su brzo reagovale i uputile se na polje gde se avion srušio.

Po dolasku na lice mesta, vatrogasne ekipe i policija su pronašli oštećenu olupinu lake letelice. Prvobitno je rečeno da je pilot povređen, ali su kasnije potvrdili tragičnu vest da je pilot preminuo.

Glavni inspektor Džejms Saliven je izdao saopštenje u kome je pozvao građane da izbegavaju područje nesreće kako bi omogućili hitnim službama da reaguju na vanrednu situaciju i sprovedu istragu. Takođe je zamolio svedoke koji su možda prisustvovali nesreći ili poseduju snimke i fotografije da se jave i pomognu u istrazi.

Policija je takođe apelovala na građane da ne dele snimke ili fotografije incidenta na društvenim mrežama, kako bi se sačuvala privatnost i dostojanstvo pilotove porodice i prijatelja u ovim teškim trenucima.

- Zatvoren je put na B4022, odmah pored A44. „Ako je neko bio svedok ovog incidenta ili ima bilo kakve snimke ili fotografije koje će pomoći u istrazi, zamolili bismo ih da nam se jave. Zamolili bismo građane da ne objavljuju snimke ili fotografije događaja ili incidenta na društvenim mrežama - kažu inspektori.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading