DRAMA NA NEBU: Pilot umro tokom leta!

Autor:

Svet

18.08.2023

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pilot sa 25-godišnjim iskustvom je proglašen mrtvim pola sata kasnije nakon sletanja aviona na aerodrom Tokumen u Panama Sitiju.

DRAMA NA NEBU: Pilot umro tokom leta!

Foto: Tanjug/AP

Kapetan Ivan Andor (56) preminuo je u avionu kada je u jednom trenutku otišao u toalet i srušio se. Nesrećnom pilotu nažalost nije bilo pomoći, iako je posada odmah pritrčala u pomoć. Naime, on se osećao loše tri sata na letu "LATAM Airlinesa" iz Floride za čileansku prestonicu Santjago.

Pilot sa 25-godišnjim iskustvom je proglašen mrtvim pola sata kasnije nakon sletanja aviona na aerodrom Tokumen u Panama Sitiju.

Kada se desio nemili događaj, na letu su bili pomoćni kapetan i prvi oficir. "Boing 787-9 Dreamliner" na letu LA505 napustio je Majami u ponedeljak u 22.11 časova. 

- LATAM Airlines Group' izveštava da je let LA505, koji je bio na liniji Majami-Santjago, morao da sleti na međunarodni aerodrom Tokumen u Panami zbog hitne medicinske pomoći za jednog od tri člana komandne posade. Kada je avion sleteo, hitne službe su intervenisale, ali je pilot nažalost preminuo - navodi se u saopštenju avio-kompanije.

- Duboko smo dirnuti onim što se dogodilo i izražavamo iskreno saučešće porodici našeg zaposlenog. Duboko smo zahvalni na njegovoj 25-godišnjoj karijeri i njegovom vrednom doprinosu, koji se uvek odlikovao njegovom posvećenošću i profesionalnošću. Tokom leta, sprovedeni su svi neophodni bezbednosni protokoli kako bi se zaštitio život pilota.

Nakon tragedije, let je u utorak napustio Panama Siti i nastavio za Čile.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading