POJELI SU JE VUKOVI? Dete MISTERIOZNO nestalo pre 2 godine: Njen nestanak i dalje misterija američkoj policiji, iskaz njene braće LEDI krv u žilama!

Autor:

Svet

12.08.2023

21:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon svedočenja njene braće i sestara, strahuje se da se devojčici dogodilo ono najgore.

POJELI SU JE VUKOVI? Dete MISTERIOZNO nestalo pre 2 godine: Njen nestanak i dalje misterija američkoj policiji, iskaz njene braće LEDI krv u žilama!

Foto: Grays Harbor County Sheriffs Department

Misteriozno nestala devojčica

Nestanak šestogodišnje Oukli Karlson i dalje je misterija za američku policiju i još nije poznato da li je devojčica živa ili mrtva.

Nakon što su otkriveni brojni detalji iz istrage, i svedočenja njene braće i sestara, strahuje se da se devojčici dogodilo ono najgore.

Naime, gotovo dve godine nakon što je prijavljeno da je nestala šestogodišnja devojčica iz Vašingtona, otkriveno je da je malena, zajedno sa braćom i sestrama, bila žrtva svojih bioloških roditelja.

Braća i sestre male Oukli, koji imaju četiri, osam i 11 godina, navodno su rekli policiji da je njihova sestra trpela fizičko nasilje, te da je gladovala zaključana u ostavi ispod stepenica u kući, javljaju američki mediji.

Jedna od sestara je rekla da joj je majka naredila da nikad ne pominje Oukli i da je "ona otišla u šumu i da su je pojeli vukovi".

Oukli je poslednji put viđena živa u februaru 2021. godine, ali su vlasti saznale za njen nestanak tek u krajem 2021. godine, nakon što je u kući porodice Karlson izbio požar.

Njena majka Džordan, ove nedelje je osuđena na skoro četiri godine zatvora zbog krivičnog dela krađa identiteta. Presuda je usledila čim je odslužila zatvorsku kaznu zbog ugrožavanja maloletnog lica, na koju je osuđena jer su kod dece u krvi pronađeni tragovi metamfetamina.

Endru Karlson, otac devojčice, takođe je osumnjičen u slučaju nestanka devojčice. On je isto osuđen za zlostavljanje dece, ali je pušten u avgustu 2022. godine, jer nije ranije imao kriminalni dosije.

Oba roditelja su izbegavala policiju tokom potrage za Oukli i prvobitno su bili uhapšeni zbog opstrukcije istrage, ali protiv njih nikad nije podignuta optužnica u vezi sa nestankom devojčice.

Mediji navode da su vlasti od 2013. godine primili 11 prijava u vezi sa ovom porodicom, od kojih se osam odnosilo na porodično nasilje, fizičko nasilje, upotrebu narkotika i zapostavljanje.

Republika

Foto: Grays Harbor County Sheriffs Department

Rodtelji male Oukli

Misteriozni nestanak

Policija je prvi put saznala za nestanak male Oukli nakon što je osoblje škole koju je dete trebalo da pohađa otišlo u njenu kuću, a nakon što je majka počela da priča da je Oukli izazvala požar u porodičnom domu navodno u novembru 2021. godine.

Porodica nikad nije poizvala vatrogasce, pokazuju sudski dokumenti, a u kući su ostali da žive uprkos tome što je agent osiguravajuće kuće istakao da je objekat neuslovan i nebezbedan za život.

Nakon što su radnici škole videli da Oukli nije kod kuće, a deca su rekla da "Oukli nigde nema", pozvali su policiju.

Uprkos tvrdnjama roditelja da je Oukli podmetnula požar tako što je zapalila kauč majčinim upaljačem, za šta su deca navodno rekla policiji da je Oukli zbog toga dobila batine - istražitelji su utvrdili da je požar verovatno izbio u mikrotalasnoj pećnici.

Jedno od dece je navodno reklo policiji da je "svo četvoro dece bilo kod kuće u vreme požara i da su svi izašli osim Oukli“.

Foto: Grays Harbor County Sheriffs Department

Potraga

- Kako su starija braća i sestre, koji su takođe bili pod brigom majke, i bili prisutni kada je porodična kuća izgorela, deca su bila svedoci događaja koji su doveli do nestanka male Oukli - navodi se u dokumentima iz istrage.

Kriminalni profilator Džon Keli je ranije rekao za Fox News Digital da veruje da je Oukli još živa.

- Ovi ljudi su zavisnici od narkotika. Da li su je prodali ili dali drugoj osobi ili nešto slično - rekao je Keli.

Njegova organizacija S.T.A.L.K. je ranije nudila nagradu od 10.000 dolara za informacije koje vode ka sigurnom povratku devojčice. Ta nagrada je sada proširena na informacije koje vode ka pronalasku njenog tela.

- S obzirom na eskalaciju ovog zlostavljanja koje sada čujem, moram da budem otvorenog uma i moram da prihvatim mogućnost da Oukli možda nije živa - rekao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading