STRAŠNA NESREĆA U PAKISTANU: Dve žene, dva muškarca i ŠESTORO DECE ostali ZAROBLJENI u stanu, stradali U STRAVIČNOM POŽARU

Autor:

Svet

12.07.2023

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U požaru koji je rano jutros zahvatio kuću u gradu Lahoru na istoku Pakistana, stradalo je 10 ljudi, među kojima i šestoro dece, saopštila je policija.

STRAŠNA NESREĆA U PAKISTANU: Dve žene, dva muškarca i ŠESTORO DECE ostali ZAROBLJENI u stanu, stradali U STRAVIČNOM POŽARU

Foto: shutterstock

Dve žene, dva muškarca i šestoro dece između šest i 16 godina izgubili su živote, rekao je zamenik generalnog inspektora policije u Lahoru Ali Nasi, prenosi Asošiejted pres.

On je rekao da uzrok još nije utvrđen, ali policijski istražitelji sumnjaju da je kratki spoj izazvao požar u prepunoj stambenoj četvrti Bati gejt.

 

Premijer Šehbaz Šarif je u izjavi izrazio duboku tugu zbog gubitka života.

 

Detektori dima i druge tehnologije koje mogu poboljšati sigurnost od požara u stambenim zgradama se ne koriste često u Pakistanu, a požari u kućama i drugim javnim prostorima, kao što su tržni centri, su česti. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading