U SVE UMEŠANA MAJKA! TINEJDŽERKU ZLOSTAVLJALI U PARKU: Dve devojke je šutirale i odvalile od batina dok su posmatrači SNIMALI I NAVIJALI (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Autor:

Svet

28.06.2023

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak nasilja je objavljen na Tviteru

U SVE UMEŠANA MAJKA! TINEJDŽERKU ZLOSTAVLJALI U PARKU: Dve devojke je šutirale i  odvalile od batina dok su posmatrači SNIMALI I NAVIJALI (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Foto: Twitter-Deanceeyai13

Policija je pokrenula istragu nakon što je na snimku objavljenom na internetu prikazana tinejdžerka koju su u parku dve devojke više puta udarale nogama i pesnicama.

Na snimku, koji je juče objavljen na Tviteru, vidi se kako su dve devojke gurnule tinejdžerku na zemlju u parku u Stejšn Roudu u Ešbiju u subotu.

Devojke su zatim nastavljale da udaraju i šutiraju devojku na podu dok je ona pokušavala da zaštiti glavu rukama.

Nakon što su zastale na nekoliko sekundi da nešto kažu devojci, koja je u tom trenutku sedela uspravno, one su devojci zadale poslednji udarac nogom i zatim otišle.

Policija Lesteršira saopštila je da je videla snimak i da je započela istragu o incidentu. Policija je rekla da će policajci razgovarati sa umešanima.

Video je na Tviter postavio korisnik @Deanceejai13 sa natpisom: 'Ovo se desilo mojoj mlađoj polusestri ovog vikenda... ne bih rekao "buu" duhu, a ipak su je razbesnele devojke u parku zaskočile???? Molim vas svi podelite ovo.'

Drugi video, postavljen kao odgovor na prvi, snimljen je nekoliko trenutaka nakon prvobitnog incidenta, koji prikazuje iste tri devojke kao i stariju ženu umešane u još jednu tuču.

Žena, za koju se tvrdi da je majka žrtve, može se videti na snimku kako vuče za kosu jednu od devojčica dok ona nastavlja da napada njenu ćerku.

Na snimku se takođe može videti nekoliko drugih odraslih osoba, dok je jedan muškarac pokušavavao da razdvoji dve devojčice a one su nastavile da razmenjuju udarce, a ljudi su se čuli kako uzastopno govore „stani“.

Tuča se na kraju završava tako što se jedan muškarac postavio između dve devojčice, a druga žena je odvela majku.

Korisnik Tvitera, koji je takođe polubrat napadnute devojke, rekao je za MailOnline: „Žrtva je u subotu uveče bila sama u parku gde se dogovorila da vidi svoje prijatelje.

- Ubrzo nakon toga, bila je slepa i brutalno su je napale dve lokalne devojke. Ove devojke su krenule u napad tako što su više puta gazile i udarale žrtvu, dok su se smejale, pljuvale i uzvikivale vređanje.

- Posmatrači su gledali, ohrabrivali i video snimili brutalnost, a nijedna osoba nije pritekla u pomoć žrtvama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Bla Bla

28.06.2023 12:17

Tako to radi divljačka Srbija dok policija sedi po kancelarijama i kafićima! Srpska policija da se ugleda na kolege iz normalnih zemalja gde šetaju ulicama,parkovima,trgovima....