EVO KAKO UOČITI PUTINOVOG DVOJNIKA! Obaveštajci pustili TAJNE informacije o klonovima ruskog lidera - evo po čemu se PREPOZNAJU! (FOTO)

Autor:

Svet

21.06.2023

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Usred spekulacija o pogoršanom zdravlju 70-godišnjeg Putina, ukrajinski zvaničnici su više puta govorili da ruski predsednik koristi dvojnike.

EVO KAKO UOČITI PUTINOVOG DVOJNIKA! Obaveštajci pustili TAJNE informacije o klonovima ruskog lidera - evo po čemu se PREPOZNAJU! (FOTO)

Foto: prinskirin/tviter

Ukrajinski obaveštajci tvrde da ruski predsednik Vladimir Putin ima dvojnike koji ga predstavljaju na određenim dešavanjima.

Usred spekulacija o pogoršanom zdravlju 70-godišnjeg Putina, ukrajinski zvaničnici su više puta govorili da ruski predsednik koristi dvojnike, što Kremlj poriče. Sada je Andrij Jusov, portparol ukrajinske vojne obaveštajne službe GUR ponovo izneo te tvrdnje u intervjuu za “Ukrajinsku pravdu”.

- Putin koristi dvojnike. Ovo je činjenica koja je zasnovana i na operativnim obaveštajnim podacima i na proceni fiziognomista i mnogih drugih specijalista - rekao je Jusov.

 

 

On je upro na neobjavljenu posetu Putina ukrajinskim okupiranim regionima u martu - prvoj od početka invazije u februaru 2022. - i u južnu Hersonsku oblast u aprilu.

- Njegove posete okupiranom jugu su potpuno lažne, jedna je organizovana prilično loše i na brzinu. Bila je značajna razlika i u Putinovom ponašanju i u njegovom izgledu - rekao je Jusov.

- On nikada ne bi sedeo u tom automobilu i nikad se ne bi tako obukao. Nikada ne bi razgovarao sa lokalnim žiteljima jer znamo da je pristup pravom Putinu u Kremlju ograničen čak i za njegovu pratnju – metrima dug sto koji postaje sve duži, obavezni karantin koji ljudi prolaze pre nego što ga sretnu - kaže.

Kir Džajls, stručnjak za Rusiju i saradnik Kuće Četam, rekao je u martu da je Putin možda koristio dvojnika za posetu okupiranoj luci Marijupolj jer Rusija treba da “proda svojim ljudima priču o uspehu u ratu”.

- To uključuje da se oni drže zamisli da je Rusija dobra sila u gradovima koje je uništila. Zato je poseta Putina ili jednog od njegovih dvojnika Marijupolju morala da se održi u istom novom stambenom bloku koji je ruska državna televizija prikazala više puta, umesto među okolnim ruševinama - rekao je on.

 

 

Šef ukrajinske vojne obaveštajne službe Kirilo Budanov je prošlog avgusta sugerisao da Putinovo uvo izgleda drugačije na nekoliko njegovih javnih pojavljivanja. Budanov je rekao da su promenile Putinove navike, pojava i čak visina.

- Slika, na primer, ušiju, je drugačija. A to je poput otiska prstiju, uvo svake osobe je jedinstveno, ne može se ponoviti – rekao je Budanov ne nudeći konkretan dokaz svojim navodima.

TSN je tog avgusta izvestio da je Budanov rekao da veruje da je Putin ozbiljno bolestan i da to nije velika tajna. On je ukazao da ruski predsednik koristi dvojnike da izbegne pojavljivanja u javnosti.

- Oni (Putinovi dvojnici) imaju različite navike, različite manire, različit hod, ponekad čak i različitu visinu ako pažljivo pogledate - rekao je Budanov.

U martu je i ruski ekstremista Igor Girkin Strelkov izneo tvrdnje o Putinovom dvojniku kao nešto što je opštepoznato.

 

 

- Kad vidim navodnog Putina u gomili, odmah znam da vidim dvojnika, a niko ne zna šta taj dvojnik kaže, verovatno priča gluposti - rekao je on.

Kremlj je odbacio takve navode.

- Verovatno ste čuli da Putin ima veoma mnogo dvojnika koji rade umesto njega dok on sedi u bunkeru. Još jedna laž. Vidite i sami kakav je naš predsednik. Uvek je bio, i sada je, mega aktivan. Oni koji rade pored njega teško mogu da ga prate. Na njegovoj energiji može se samo pozavideti. Njegovo zdravlje, može se samo poželeti. Naravno, on ne sedi ni u kakvom bunkeru. To je takođe laž - rekao je u aprilu portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Zoki

22.06.2023 16:10

Svi smo mi Putin bolje drzite Bajdena vi zapadnjaci vi zlocinci da vam ne padne i razbije glavu.