HOROR U SIROTIŠTU: Tinejdžerka ubijena nožem, najmanje deset ranjenih, neki u kritičnom stanju (FOTO)

Autor:

Svet

10.05.2023

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tinejžerka stara 16 godina, štićenica doma za nezbrinutu decu u selu Tomislavice blizu poljskog grada Lođa, ubijena je nožem, a u napadu u sirotištui ranjeno je još najmanje deset osoba.

HOROR U SIROTIŠTU: Tinejdžerka ubijena nožem, najmanje deset ranjenih, neki u kritičnom stanju (FOTO)

Foto: shutterstock

Strani mediji prenose da je poljska policija potvrdila smrt devojčice i navela da su neki od ranjenih u kritičnom stanju.

Aneta Sobjeraj, portparolka policije u Lođu navela je da je jedna osoba privedena u vezi s ovim zločinom.

- Policija je primila informaciju nešto iza devet sati u utorak uveče da je 19-godišnji muškarac ušao u sirotište u selu Tomislavice blizu Lođa i napao štićenike oštrim predmetom - kazala je portparolka policije.

Ona je navela da je ubica u sirotištu napao i vaspitača.

Foto: www.profimedia.rs

Poljska policija

- Na žalost, kao rezultat incidenta, devojčica stara 16 godina, štićenica sirotišta, preminula je na licu mesta, a pet osoba je hospitalizovano - rekla je Sobjeraj i dodala da su ostali ranjeni zbrinuti na mestu napada.

U trenutku napada u sirotištu je bilo 13 osoba, uključujući vaspitača.

Ubica je uhapšen u svom domu oko sat vremena nakon napada, a iz policije je navedeno da nije imao ranijih krivičnih dela i da prilikom hapšenja nije bio pijan, a da je podvrgnut testu na drogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading