TAJNI ŽIVOT VLADIMIRA PUTINA: Sa ljubavnicom i decom živi u čistom luksuzu, evo kako izgleda njegova ZLATNA VILA (FOTO, VIDEO)

Autor:

Svet

01.03.2023

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šumska palata koja krije luksuzan način života.

TAJNI ŽIVOT VLADIMIRA PUTINA: Sa ljubavnicom i decom živi u čistom luksuzu, evo kako izgleda njegova ZLATNA VILA (FOTO, VIDEO)

Foto: Profimedia

Skriveni od pogleda običnih Rusa, predsednik Rusije Vladimir Putin i njegova ljubavnica gimnastičarka Alina Kabajeva žive kao car i carica sa svojom decom, tvrdi nova istraga.

Izveštaj nezavisne medijske grupe Proekt otkriva njihov tajni život u šumskoj palati u Valdaju, gde je Kabajeva imala svoju luksuznu vilu, 250 milja severozapadno od Moskve.

Deca su "maloletna” – zbog čega Proekt nije obelodanio podatke o mogućim naslednicima ruskog predsednika, uključujući koliko ih ima i kog su pola, prenosi Dejli mejl.

Republika

Foto: Profimedia

Putinova vila

 

- Međutim, mi ćemo vam reći gde se kriju - piše u publikaciji.

Ranije su bile glasine da Putin (70) i Kabajeva (39) imaju nekoliko dece.

Ipak, njihovo potomstvo nikada nije otkriveno ruskim biračima, niti ruski lider i bivša olimpijka priznaju da su par.

Republika

Foto: Profimedia

Putinova vila

 

- Tokom ove istrage, novinari Proekt-a su utvrdili mnoge činjenice o odnosu između ruskog predsednika i njegove ljubavnice, a sve se čini da su prepisane iz srednjovekovnih istorijskih knjiga -  navodi se.

Bogatstvo i imovina koju su navodno stekli Putin i Kabajeva nikada nije objavljena u javnosti, ali se veruje da je ogromno.

 

 

Nove slike po prvi put prikazuju unutrašnjost Putinovog skrovišta.

"Kraljevska rezidencija“ u Valdaju počela je da se gradi "skoro odmah nakon Putinovog dolaska na vlast“. On je zahtevao da se stilizuje "kao Sankt Peterburg“, što znači na raskošan način života ruskih careva.

Republika

Foto: Profimedia

Putinova vila

 

- Godine 2013, Putin se zvanično razveo od bivše prve dame Ljudmile, ali nikada nije prestao da voli Valdaj. Ovde je - isprva, očigledno, u istoj „zlatnoj“ kući - doveo svoju novu ljubavnicu (Kabajevu).'

U izveštaju se navodi: "Kasnije je sagradio novu drvenu vilu za Kabajevu i njenu decu. Nalazi se na oko 800 metara od "zlatne" kuće. Izgradnja kuće za Kabajevu počela je 2020. godine.'

- Približno na istoj udaljenosti od Putinove i kuće Kabajeve nalazi se ogroman banjski kompleks sa solarijumom, krio komorom, bazenom od 25 metara, hamamom, saunom, prostorijom za blato, masažnim kupatilima, kozmetičkim i stomatološkim prostorijama -  navodi se.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Rajko

01.03.2023 18:11

Krece deminizacija Rusije i Putina po nalogu Ava . Postajete saucesnici ,a efekta nece biri .Zivela Rusija .Ziveo car Putin.

Vladimir

02.03.2023 00:42

PUTIN GOD