"NE RAZDVAJAJTE DECU, DAJTE IH NAMA"! Prijateljice nestale ANE VOLŠ preklinju socijalnu službu da im povere njene mališane na staranje!

Autor:

Svet

11.01.2023

22:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana, rodom iz Beograda, i Brajan Volš imaju tri dečaka. Najstariji ima šest godina a najmlađi dve.

"NE RAZDVAJAJTE DECU, DAJTE IH NAMA"! Prijateljice nestale ANE VOLŠ preklinju socijalnu službu da im povere njene mališane na staranje!

Foto: printskrin/facebook

Ana Volš sa decom

Prijateljice Ane Volš nestale pre 11 dana apeluju na službu za zaštitu dece da im dozvole da se brinu o njeno troje dece kako mališani ne bi bili smešteni u ustanove hraniteljskog tipa gde bi mogli biti razdvojeni.

Odeljenje države Masačusests za decu i porodicu preuzelo je brigu o deci u nedelju kada je njihov otac Brajan Volš uhapšen zbog ometanja istrage o nestanku Ane.

Ana, rodom iz Beograda, i Brajan Volš imaju tri dečaka. Najstariji ima šest godina a najmlađi dve.

Nataša Skaj i Pamela Bardi, Anine bliske prijateljice, rekle su za Fox News Digital da veruju da će deca biti stavljena u hraniteljski sistem i eventaulno razdvojena.

- Ane nema već 11 dana. Šanse da se pronađe su sumorne, ali mi moramo da brinemo o deci. To treba da bude naš prioritet. Međunarodna zajednica u oblasti Nove Engleske, uključujući porodice čija se deca igraju sa Aninim, žele da se staraju o njima dok ne dođe Anina mama iz Srbije u SAD - rekla je Nataša Skaj danas.

Ona je osnivač neprofitne organizacije Skaj Internešenel Centar u Njutonu koja pomaže u prikupljanju sredstava za dolazak Anine mame iz Srbije u Masačusets.

- Sigurni smo da se socijalne službe brinu za Anine dečake kao i mi, ali treba da obezbedimo da budu u jednoj privatnoj kući, da se druže sa svojim drugarima. Molimo socijalne službe da nam dozvole da se brinemo o njima i da ih ne stave u sistem hraniteljske zaštite. To je jedini način kako možemo da pomognemo Aninoj deci - rekla je Nataša Skaj.

Državna služba za zaštitu dece nije odgovorila na zahtev Fox News Digitala za komentar.

Policija nastavlja potragu za Anom Volš, a na saslušanju Brajana Volša, sud je saopštio da je u podrumu kuće pronađen oštećeni krvavi nož.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading