Neverovatna tvrdnja, misle da je kraljica ubijena: Ključna je brojka 1.776

Autor:

Svet

15.09.2022

10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedna u nizu teorija zavere

Neverovatna tvrdnja, misle da je kraljica ubijena: Ključna je brojka 1.776

Foto: Tanjug/AP

Informacije da je kraljica Elizabeta ubijena razglasili su sledbenici kontroverznog političkog pokreta Kjuenon (QAnon) piše portal Newsweek.

Inače, ovaj pokret je sklon neverovatnim teorijama zavere.

Sledbenici Kjuenona, koji su često širili neverovatne tvrdnje o istaknutim ili slavnim ličnostima ubrzo nakon njihove smrti, skrenuli su opet pažnju na sebe.

Jedan vodeći onlajn Kjuenon profil “The Patriot Voice”, zvani Džon Sabal i njegova supruga, Ejmi, je sugerisao da je kraljica Elizabeta II možda ubijena kao deo nejasnog plana za koji radikalni pokret veruje da je tajno sprovošen godinama.
 
U postu na Telegramu, gde Sabalovi imaju više od 64.000 pratilaca, piše da se kraljičina smrt u četvrtak dogodila tačno 1.776 dana nakon prvog "K pada“(Q drpo) — kriptičnih postova koji su se pojavili na mreži u oktobru 2017. na sajtu 4chan od misteriozne figure poznate kao "K."
 
Ove poruke, koje su se kasnije pojavile na sajtovima sa porukama na 8chan i 8kun, sledbenici Kjuenona su tumačili kao osnovu njegovih ekstremnih uverenja, kao što je ideja da se Donald Tramp, dok je bio predsednik, borio sa zaverom satanističkih zlostavljača dece, što je uključivalo vodeće Demokrate, koji su navodno trebali da uhapšeni i streljani.
 
Kjuenon smatra broj "1.776" kao znak jer je to godina u kojoj su SAD postale nezavisna država kada su se odvojile od Britanije.

- Kraljica je umrla tačno 1.776 dana nakon prvog K pada (Q drop) - piše na profilu Patriot Voice.

 
- Pričajte šta hoćete... ne verujem u slučajnosti. Obim ove operacije je daleko složeniji nego što možemo da zamislimo - dodaju.

Druge pristalice Kjuenona tvrdile su da je kraljica umrla pre nekoliko meseci i da ju je hologram od tada zamenio u javnim nastupima, ili da je bila povezana sa pedofilskim ringom visokog profila za koji veruju da postoji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading