SNIMAK koji je pogledalo 1,4 MILIONA ljudi! Ukrajinci golim rukama i uz malo vode deaktiviraju rusku BOMBU! (VIDEO)

Autor:

Svet

10.03.2022

06:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova bomba ima moć da sravni zgradu sa zemljom.

SNIMAK koji je pogledalo 1,4 MILIONA ljudi! Ukrajinci golim rukama i uz malo vode deaktiviraju rusku BOMBU! (VIDEO)

Foto: Printskrin

Društvenim mrežama širi se snimak koja navodno prikazuje trenutak kad su dvojica ukrajinskih stručnjaka za uklanjanje eksploziva deaktivirala rusku bombu golim rukama i bocom vode. 

 

Isečak od 31 sekunde, koji je pregledan više od 1.4 miliona puta, nosi naslov "proces deaktiviranja bombe" i prikazuje dvojicu muškaraca kako kleče pokraj bombe i pokušavaju je deaktivirati rukama i bocom vode.

 

Čarls Lister, viši saradnik i direktor programa za Siriju i borbu protiv terorizma i ekstremizma na Bliskoistočnom institutu, podelio je video opisujući taj trenutak kao čin "zapanjujuće hrabrosti".

- Ova ruska bomba bi sravnila zgradu, a ipak je ovi ukrajinski stručnjaci deaktiviraju s dve ruke i bocom vode dok se čuju granate kako padaju u blizini - napisao je Lister. 

Više o ratu u Ukrajini čitajte na našem blogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dingo

10.03.2022 10:16

Prosto je nemoguće otarasiti upaljač bombe brz adekvatnog alata. Opet britanska propaganda...

Milorad

10.03.2022 13:57

Kako vas bre nije sramota vake gluposti da objavite pod jedan aj budala odvrce pa jos jedna budala poliva vodom a na sve to budala snima. Samo jedno de mozes sastaviti 3 budale u jedno pa u engleskoj americi itd