Postoji snimak na kojem je David (21) živ! POLICAJAC IMA SPISAK "KRUPNIH RIBA" koje optužuju za njegovo ubistvo!

Autor: Republika

Svet

24.05.2018

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Trgu Krajine u Banjaluci u sredu 23. maja održano je još jedno okupljanje građana koji traže pravdu za Davida, a tom prilikom, otac nastradalog mladića, Davor Dragičević pokazao je medijima novi video snimak. Nesrećni otac kaže da još uvek ne može da objavi taj snimak, da ne bi poremetio istragu. Na njemu se vidi David poslednjeg dana svog života.

Foto: facebook.com/Radanovi Suzana Zoran
David Dragičević

Davor je tom prilikom rekao da upravo taj video snimak dokazuje da njegov sin nije bio drogiran i da je sasvim normalno šetao, prenosi buka.com.

- Danas je tačno dva meseca od zadnjeg mučenja Davida, danas je tačno dva meseca od kad je David izdahnuo.. Rekli su alkohol, marihuana i LSD. David leti po Banjaluci, od Ekvatora do optike "Ray". Toliko laži i neistina je izrečeno - rekao je Davor.

Dragičević je sa skupa poručio da će onog mometa kada istina izađe na videlo, brzo stići i pravda. Istakao je pritom, da sve više pretnji stiže grupi Pravda za Davida.

Bivši kriminalistički inspektor Borislav Radovanović, koji se, kako je sam rekao, od prvog dana stavio Davoru na raspolaganje, na svom blogu je napisao da je završio svoju privatnu istragu i objavio imena "krupnih riba" koje će zakonski odgovarati za monstruozno ubistvo Davida Dragičevića, ali i za situaciju u koju su doveli društvo.

 

 

Kako je napisao, još na početku je bio svestan da je u zločin umešan sam vrh policije.

Davor je prošle nedelje podneo prijavu protiv N.N. lica u svojstvu oštećenog, a istu je podneo i Borislav Radovanović.

David Dragičević nestao je 18. marta, a njegovo telo pronađeno je 24. marta na ušću reke Crkvena u Vrbas.

Davidova smrt je pokrenula svakodnevne proteste "Pravda za Davida” na banjalučkom Trgu Krajine prvobitno negirajući rezultate istrage da u smrti nema elemenata krivičnog dela da bi zatim prerasli u političke proteste optužujući pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske za njegovo ubistvo i saučesništvo u ubistvu.

 

 

Dana 10. aprila 2018. objavljena je zvanična potvrda o smrti Davida Dragičevića koju je izdao Zavod za sudsku medicinu Republike Srpske. U potvrdi o smrti se navodi da je vreme smrti Davida Dragičevića 18. mart 2018. godine u četiri časa. Kao neposredni uzroci smrti se navode utapanje i krvni podlivi po glavi i telu. Smrt je okarakterisana kao nasilna smrt (mors violenta) bez preciziranja da li se radi o zadesu, samoubistvu ili ubistvu.

Pogledajte prvi objavljeni snimak:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading